o.k. הנה הדוח שלי התחלתי להפעיל את הרובוט ביום ראשון בלילה וזה מה שהוא עשה בשלושה ימים
R rafipips New member 23/12/10 #1 o.k. הנה הדוח שלי התחלתי להפעיל את הרובוט ביום ראשון בלילה וזה מה שהוא עשה בשלושה ימים
F ferrytale New member 23/12/10 #2 וזה נראה בסדר גמור.. לטעמי האישי בכל אופן בשורה התחתונה הוא מרוויח אבל, תן לו להוכיח את עצמו עם הזמן..
וזה נראה בסדר גמור.. לטעמי האישי בכל אופן בשורה התחתונה הוא מרוויח אבל, תן לו להוכיח את עצמו עם הזמן..
R rafipips New member 23/12/10 #5 לא הרבה אבל בגדול הוא תומך מגמה הוא לא יפתח עסקאות נגד המגמה , וזו שיטה שאני עובד עליה כבר שנה וחצי בעיקר בדמו , ואני חושב גם להתפרנס מזה אז - תבין אותי .
לא הרבה אבל בגדול הוא תומך מגמה הוא לא יפתח עסקאות נגד המגמה , וזו שיטה שאני עובד עליה כבר שנה וחצי בעיקר בדמו , ואני חושב גם להתפרנס מזה אז - תבין אותי .
P progcom New member 23/12/10 #6 נשמע מעניין... אני טועה או שהרובוט מעלה לך את הלוטים בהתאם לגודל התיק? גם אם זה הרובוט וגם אם לא, אני מציע לך להיזהר עם זה קצת יותר... זה מקור לצרות. שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו...
נשמע מעניין... אני טועה או שהרובוט מעלה לך את הלוטים בהתאם לגודל התיק? גם אם זה הרובוט וגם אם לא, אני מציע לך להיזהר עם זה קצת יותר... זה מקור לצרות. שיהיה בהצלחה ותעדכן אותנו...