O.K.
:)

srullli

New member
O.K. ../images/Emo85.gif :)

אז חשבתי לי ...... (כמו תמיד .....
) הריי בפורום הזה, ובכלל - כל הדברים שאנחנו מאמינים או חושבים עליהם כנכונים, הם עדיין רק בגדר של דיבורים בכל זאת...... הרי ברור שאני רוצה להרגיש מאושרת וחופשייה ושלווה וכיו"ב אבל איכשהוא עדיין..... למרות הכל יש מסגרת מסויימת בכל מקום - כל דבר ידרוש כסף ! נקודה. אז בעצם בשביל כל דבר שנרצה לעשות , להתנסות , או אפילו סתם לטייל, אנחנו עדיין נצטרך את הכסף המטופש בשביל לינה, אוכל ושאר דברים הכרחיים..... זה נכון שכסף לא צריך להיות הגורם לאושר - זה ברור, אבל בואו נסתכל בעובדות הקיימות, כסף לא גדל על העצים,ובשביל שהוא יהיה זמין כל הזמן בשביל לעשות או אפילו להתגורר או לחיות חיים שלווים במקום כולשהו, צריך גם לעבוד כל הזמן..... אז אם כל החיים עובדים , אז מתיי בכלל יש הזדמנות גם קצת להנות או לעשות גיוון דרסטי...... (ברור שיש תמיד אפשרויות להנות, אבל הן קצרות מועד וגבוליות ביותר בזמן.......) אז בעצם חופש הבחירה , וכל נושא החופש בכלל בחיים הנוכחיים הם דיי גבוליים , למרות מה שהיינו רוצים להאמין, זה כאילו להיתלות בחלומות שווא...... אוייי.... זה נשמע ממש פסימי ..... אני באמת לא רוצה ולא מנסה לדכא אף אחד ...... סתם הירהרתי....אולי אני לא רושמת את ההודעה הזאת במקום הנכון.....מממממ.... גם אני כמו כולם בסופו של דבר אלך במסלול הרגיל הזה והשיגרתי..... ואם מישהו יעשה משהו אחר - אז הכל עניין של מזל ואופי מסויים..... טוב. מספיק . מספיק בירבורי שכל

IC4

New member
מצטער לאכזב

אני פעם חשבתי גם שבסופו של דבר אני אגיע לקטע של שגרה (זה רע!) אבל דווקא עכשיו (שזה אולי קצת מוזר שדווקא שאני יותר מבוגר אני מרגיש ככה) אני חושב שאני לא אלך על מסלול שכזה ונכון הרבה יכולים להגיד "הוא סתם אומר את זה" אבל כל מה שאני יכול לחשוב זה בעצם FUCK U מי הם שיכולים לדעת עליי מה אני אבחר אני לא אשם שהם לא מאמינים... כי פשוט אני לא מוצא טעם לחיות חיים אחרים, זה לא ישמח אותי אגב אנשים אם אתם כאן אני מחכה בצאט למרות שאינטרנט לא זז

חובשת

New member
אבוי לשגרה! צריך חידושים בחיים!

זה מה שמשאיר אותנו שלווים ורגועים...

rshilkrot

New member
שגרה RULES

שגרה זה טוב. זה מעביר את הזמן. חיים מאוזנים, שקטים, בנאליים, בלי הרבה מהומה. ששששש.... שקט....

חובשת

New member
שגרה זה בדר"כ רע!

איך נחיה בלי השינויים? אפילו הקטנים שבהם?

srullli

New member
wow הלו ? היי ? רגע

שנייה , אני צריכה כאן להסביר משהו..... זה לא שאני איזה מן אחת שכל החיים תרצה להשתולל, להתהולל, לקפוץ באנג´י איזה מיליון פעם, לעשות צניחה חופשית מאיזה הר בשומקום, ובקיצור לחפש כל מיני דברים משוגעים וריגושים מוזרים.... ממש לא...... למרות שאני לא רואה בזה משהו רע גם כן כשאנשים כן עושים את זה ..... אני רק חושבת שכל מקצוע שבוחרים או כל עבודה שבוחרים (וכן צריך לעבוד כל החיים..... ) ,לא חשוב כמה הוא/היא יראו מעניינים בהתחלה, זה לא יהיה כך לאורך זמן..... באיזשהוא זמן או מקום זה הופך ללעשות כל יום את אותו הדבר, כמו איזה מן מעגל מוזר, שאיתו מתקדמים בחיים ללא מטרה, בלי לחשוב, זה כאילו סתם לעבור כל בוקר וצהריים וכן הלאה את אותו הדבר ללא הנאה או תכלית כלשהי, ללא כיף, כל בוקר מתמודדים עם בעיות, אנשים, שיעמום, ושיגרה מסויימת שקשה לי להאמין שאי-שם תהיה אחת שתביא לסיפוק והנאה למשך כל החיים...... כמו שכבר אמרתי לא נראה לי שזה דיון שכל-כך מתאים לפורום הזה דוקא, ולכן לא נראה לי שיש גם צורך או כדאיות להמשיך את כל הנושא הזה .....
אלו סתם מחשבות שלי, ואתם לא צריכים להסכים אותם !!! ביי

rshilkrot

New member
dude...

למה לא לחשוב? למה ללא מטרה? מה רע בחיים מאוזנים, כשהמטרות מוגדרות מראש, והחיים הם פשוט דרך להשיג אותן? הנה כמה מטרות: למות מאושר. למות לא-לבד. להשאיר חותם, ולו הקטן ביותר. להביא ילדים לעולם (לפחות אחד), ולתת להם הכל. לגרום להורים נחת. וזהו בעצם.

srullli

New member
חיים מאוזנים זה הכל טוב ויפה

וזה אחלה שיש מטרות מוגדרות.... אני סה"כ גם ככה לא יודעת מה אני רוצה באופן כללי כרגע ובכלל ... , כך שזה עדיין בגדר הירהורים...... אבל מטרות כמו - למות באושר ? - איך אתה עושה את זה בדיוק ? ומה זה בעצם לא למות לבד ? - התאבדות המונית ? (סתם צוחקת, לא מצחיק ) מאיפה אתה יודע מה יש אחריי החיים האלו? בקיצור אני לא חושבת שמסגרת כללית דומה לכל יום היא רעה, כל עוד היא כמובן גורמת לך לאיזה אושר, ולו הקטן, רק שלא נראה לי שזה כ"כ קיים פשוט... אני גם לא רוצה להרגיש בסה"כ איזו מרחפת ולא קבועה במקום מסויים, זה ברור, והלוואי ויהיו לי חיים שלווים

rshilkrot

New member
כל אחד יודע מה הוא רוצה

לקום מחר בבוקר. להיות מאושר. להרגיש נאהב. להרגיש טוב. להסתכל על העולם ולהגיד כמה הוא יפה. לנשום אוויר נקי. לדבר עם מישהו נחמד. להפעיל את המוח מדי פעם. לא להיות רעב. אלה לא הדברים שאת רוצה? ואלה דברים שאנשים רוצים רק לטווח הקרוב... לטווח הרחוק יש עוד מלא..

srullli

New member
טוב, ../images/Emo98.gif../images/Emo119.gif../images/Emo98.gif../images/Emo119.gif

אני לא כ"כ יודעת איך להגיב, כי נראה לי שאני צריכה לחשוב עכשיו על זה עוד....
(ותגובה סתמית תהיה מיותרת עכשיו....)

ElementOfAir

New member
$ $ $ $ $ $

תחשבי על זה כך : כסף = כוח=עוצמה. כמו שיש אנשים יותר עוצמתיים מאנשים אחרים כך גם יש אנשים יותר עשירים מאנשים אחרים. לא יתכן שלכולם יהיה כסך כי פשוט אז נכנס למצב עולמי של אנפלציה בכל תחום אפשר. כסף שומר על איזון בין אנשים בדיוק כמו הזהב בבנק ששומר על האיזון של הכסף עצמו. צריכה כסף? אין בעיה רק תלמדי להשתמש בעוצבה שלך כך שיהיה לה שימוש בעולם החיצוני בשביל אחרים... ואנשים עוד אומרים לפעמים שאנו חיים בעולם חומרי... (;

srullli

New member
כסף זה לא ממש הנקודה ../images/Emo4.gif

זה לא עניין של חומריות, זה עניין של אושר, ומן הסתם מה אני אעשה עם כמה דפים מצוירים ....?......
הרעיון הוא לא להיות דוקא איזו מליינית , אלא שיהיה כמות הכסף המינימלית שתידרש כדיי שיהיה אפשר לממש כל מיני דברים, שהם מן הסתם אולי חומריים, אבל יכולה להיות להם השפעה לא מבוטלת על האושר , על הנפש ! מה לעשות, העולם הזה חי ונושם כסף וממון, וכל דבר , אוכל לינה שעשועים וכיופים, יצריכו תשלום בתמורה ובהתאם..... אם מישהו יודע להגיע לאושר נפשי אמיתי ללא עזרת דברים חומריים זה נהדר, אבל נראה לי מאוד מאוד קשה...... !! (אם בכלל אפשרי) (ומן הסתם יש איזשהו איזון מהבחינה הזאת כמו שאמרת....)

למעלה