O.K

FaithNoMore

New member
O.K

תראו, אני בטוחה שכבר עניתם על כל השאלות שאני עומדת לשאול עכשיו, אך בהתחשב בעובדה שאני לא חברה בפורום הזה ואין לי מושג מה עניתם אני אשאל בכל זאת: אני בת 20 ואני לסבית. אני אמנם צעירה מדי מכדי לחשוב על ילדים אבל אמא שלי כל הזמן מציקה לי בקשר לעניין הזה. היא אומרת שהיא לא חושבת שצריך לגדל ילד במשפחה חד מינית, שזה לא נורמלי, ושכל הילדים יתעללו בו כי ילדים זה עם אכזר (אכן אכזר, אני עצמי הייתי מקור להתעללות עצבנית בילדותי), ואם הם מתאכזרים אחד לשני בנסיבות רגילות אז על אחת כמה וכמה לילד במצב כזה... אז רציתי לשאול: 1. איך הסביבה מגיבה לתא המשפחתי שלכם? הילדים בגן\ביה"ס, המורות\גננות, השכנים ובכלל מי שבסביבה... 2. בעניין התרמינולוגיה: איך זה הולך? אבא ואבא אמא ואמא? ז"א, איך הילד קורא לכם? 3. אני לא כל כך מבינה בעניין הזה של זכויות (משפטיות, כל מני הקלות מיסים, הטבות מהמדינה וכו' וכו') אבל איך העניין מתבטא אצל זוג חד מיני נשוי (אם ילדים או בלי) ומה השוני בין זוג חד מיני נשוי וזוג "רגיל"? לא עולות לי עוד שאלות, אבל אם בא לכם לנדב עוד מידע, אתם מוזמנים
תודה מראש, שירלי

איך יקרא ילד לשתי אמהות?

לדעתי? כמו שילד קורא לשתי סבתות - "סבתא", ולא מתבלבל, ככה גם עם שתי אמהות. אצלינו בפורום יש : "אמא ואמא" "אמא ואימי" "אמא וממי"(-בזוגות עם שפת-אם מעורבת) , ויש גם אבא ואבא, אבל לא לשתי אמהות
. לגבי שאלות אחרות שהעלאת - אני מציעה לך לקרוא את השירשור הזה: שם ענינו על שאלות דומות
. ובעניין זכויות (וחובות), הערב תתארח כאן עו"ד רוזנבלום, שבטח תרחיב, אבל בגדול אין הרבה זכויות לזוגיות שלנו, וזוג נשוי (נישואין בחו"ל) זכאי לזכויות נישואין רק בארצות המכירות בנישואין הומולסביים.

פרח7

New member
../images/Emo24.gif

באשר לחששות של אמא שלך, הם טבעיים, רובנו עברנו את תהליך דומה עם עצמנו. וכנראה גם עברו אותו הורינו ואוהבינו. חששות טבעיים, אך בינתיים, ואני מדברת על מה שאני מכירה מניסיון (בגיל הרך), אינם מוצדקים. לחלק מהאנשים (ליברלים בנפשם), לא אכפת. לאחרים, לפעמים זה נראה לי, להפך, קבלת השונה, מאפשרת להם להרגיש פתוחים ונאורים ולכן אפילו משתדלים יותר. לגבי חברת הילדים... אני עוד לא הצלחתי להבין מתי ולמה ילדים בוחרים ילד לרדת עליו זה לא קשור בעיני למשהו אוביקטיבי אצלנו בכיתה הייתה ילדה שכולם לא אהבו, עד היום אני לא יודעת למה. אולי כדאי להפנות את אמא שלך לכאן או לפורום הורים לילדים גאים ולשאול שאלות.

FaithNoMore

New member
תודה רבה לכם\ן

אם אנשים מקסימים ואני מאחלת לכם הרבה הצלחה עם הילדודס ובכלל

למעלה