:-O:-O:-O:-O:-O:-O

דניתיי16

New member
:-O:-O:-O:-O:-O:-O

הוציאו את גרין דיי מהטופ 10!!!! איך כותבים להם שיחזירו? [אם אפשר...] *עדיין בשוק* :-O

אני לא מאמינה. הוציאו את גרין דיי בשביל ביט69

מי שומע אותם בכלל?!?! הם גרועים! למה!?!?

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifלדעתי

החסרונות שלהם זה שהם חשים, וגם שהם כל כך מקפידים לשמור על תדמית הפאנק-רוק ועל הרק-אנחנו-שומעים-פאנק-רוק-ואנחנו-גאונים-ולא-אף-אחד-אחר, אז הם מנגנים מהר, כדי שלא יקום איזה מבקר שיעז לומר שהם פופ. וזה מה שהורס אותם בעיקר. צריך לתת להם עוד 5 שנים... יכול להיות שהם ישתפרו עד אז.

a fix for Nix

New member
לכל החכמים

ששופכים זבל על ביט 69. אני לא מכירה אתכם ולא יודעת מאיפה צצתם פתאום. אני לא בדיוק גרופי שלהם, ואני גם לא חושבת שלגנוב שירים מבלינק זה כזה שוס, אבל הם עדיין עשו בגיל 14 יותר מאשר תעשו כל החיים שלכם. ויש להם מתופף סוס. ומהתרשמות קצרה, אנשים שהידע שלהם במוזיקה מתמצה בפול אאוט בוי, אין להם כלים לשפוט מה פאנק ומה לא. אז תחזרו ללול, ותנו כבוד, אפילו סתם ככה בשביל הפטריוטיות, יום העצמאות והכל.

זה לא היה חכם

זה פורום גרין דיי ואנשים פה עצבניים על פיט 69 וזכותם לחשוב מה שהם רוצים. אני חושבת שהם ממש גרועים.
אם את חושבת שהם טובים אז שיהיה לך חיים טובים ולבריאות. חוצמזה מה הקשר יום העצמאות?!
אני אוהבת את מוניקה סקס, אביב גפן ועוד מלא אומנים ישראלים
אבל אני לא אוהבת את פיט 69, שיט אני לא ציונית.:|

a fix for Nix

New member
מתה על ניוביז

שמזכירים לי שזה פורום גרין דיי, וואלה באמת?! פשוט אני חדשה כאן ולא ידעתי. גרין דיי לא מוצאים חומרים חדשים, אז אולי הם לא צריכים להיות בטופ 10 עד שהם באמת ישחררו משהו. זה שהם "גרין דיי", ותכלס זה אומר המון, עדיין לא מזכה אותם בקביעות לכל החיים בראש המצעדים. הילדים האלה, שעושים אנשים כל כך עצבניים, וגם בגלל זה אני מעריכה אותם, בינתיים קורעים את התחת בזמן שג"ד עוזרים לניצולי צונאמי. אז סבבה זה מאוד הומני, ואולי מגיע להם את free your mind award או משהו. וכן, נועה, הקשיחות זה אני

תראי...

אני ממש מסכימה איתך שבגלל שגרין דיי לא מוציאים חומרים חדשים לא מגיעה להם להיות בטופ10, לא אמרתי משהו אחר. וכן, פיט 69 עשו מלא יחסית לבני 14 אבל אני עדיין חושבת שכל אחד יכול לחשוב מה שבא לו, זה סתם מעצבן אותי. =/

אה וכמובן שאני מסכימה עם הגברת.. ../images/Emo163.gif

דעתי על ביט69 השתנתה לחיוב לאחרונה.

ואוו זה היה אחד הטיפשים

"עשו בגיל 14 יותר מאשר תעשו כל החיים שלכם"??? סליחה באמת שאין לי הורים טחונים או מקושרים. טרחת לקרוא עליהם קודם? לדבר עם אנשים? לברר..? כאילו, אני שמעתי אותם ולא היה נראה לי הגיוני שקרפדות עומדות על שניים ואומרות "כמו שלך" יגיעו למקום כזה <אתם יודעים, אולי הקרקס... אבל לכאן?!> אז בדקתי פה ושם... חיפשתי קצת... ריכלתי...
אפילו ברוק"צ דיברתי עם חברים שלי שדיברו איתם. ואני יכולה לומר: הורים שלהם זה חתיכת דבר טחון ומוקשר במקומות הגבוהים. אז תסלחי לי, נכון, הם עשו יותר ממני. אבל כל דבר שאני עשיתי בחיים שלי זה היה בזכות עצמי. ויודעת מה? אני דוגמא גרועה. מה כבר עשיתי? אבל שכן שלי הקים להקה... והם מופיעים ב"מוסד" בת"א ובמועדון הPLAY... בלי הורים טחונים או מקושרים. הם פשוט קמו והקימו את עצמם לבד. ועל זה מגיע כבוד <למרות שהם קצת גרועים
כפרעליהם>. על זה שקמת ואמרת "אבא, אני רוצה להיות מפורסם" לא מגיע יריקה. כאילו, וואלה, סחטיין על היוזמה אבל לא יותר חשובה העשייה?

a fix for Nix

New member
טוב, בואי נפריך מיתוס

כסף זה לא הכל. הורים עשירים זה תמיד בסט, אבל הם עדיין לא יכולים לנגן במקומם בהופעות. וואלה, ראיתי את ביט בהופעה, וכן, הסולן שלהם דומה לפרנקלין הצב, ויש לו קול מוזר אבל הוא רק בן 14 וזה הגיל הבעייתי מבחינת הקול, אבל הם נתנו בראש. את חושבת שהמתופף שלהם למד לנגן בגלל שהוא הלך לישון מכוסה בדולרים של ההורים? לא, זה בגלל שהוא קרע את התחת מגיל 5 והתאמן כמו מטורף. אז יש להם יתרון עצום, של גב כלכלי, אבל עדיין הם נתנו מעצם המון. אז יש כבוד.

לא חסרים חבר'ה הרבה יותר מוכשרים

שקרעו את התחת בלמידה עם הכסף שהם עבדו בשבילו. וכסף זה לא הכל? איך את חושבת שהם הגיעו לרוק"צ? לטק פרסמי העמ"י? את באמת חושבת שזה 'מוכשרים'? והם אומנם בני 14 ועוד ישתנה להם הקול - אז חבר'ה תחזרו אחרי שהוא ישתנה. עכשיו הם סתם עושים לעצמם פאדיחות. היית ברוק"צ? היחידים שרקדו כשהם עלו היו חברים שלהם מהבית ספר. באוטובוס ושם כל הזמן שמעתי אנשים משמיצים אותם. ו-וואלה אם זה מה שהם בוחרים סבבה. אבל הם גם הגיעו למה שהגיעו בזכות אמאבא וגם זוכים להשמצות. איזה השג oO

galush29

New member
פרנקלין הצב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

באמאשלי,לא הספקתי לצחוק עכשיו איזה 5 דק',גדוללללל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה