O:

Soviet Spy

New member
O:

פורום נרגילה! הללויה! אני לא מאמין! OOO: טוב ערב טוב ושלום רב, יש לי בבית נרגילה יפהפייה שזקוקה לעצות שלכם, וגם המשתמשים שלה (דהיינו, בעיקר אני וחברתי): 1. מה סוג הגחלים הכי טוב שבנמצא (איזו צורה, או חברה, או עטיפה, משהו)? 2. האם יש נייר כסף מסויים שכדאי לשים, או מספר מסויים של שכבות? 3. העשן יוצא דרך מלא מקומות, איך חוסמים את זה? ניסיתי כבר דבק וסלוטייפ, זה לא עוזר P: 4. איזה טעם אתם הכי אוהבים? שלי באופן אישי זה תפוח D: 5. תנו עצות למשתמש המתחיל DD: תודה מראש, לב.

שלום ../images/Emo23.gif

אני די ממהרת אז אני לא יכולה לענות לך... אבל ברוכה הבאה

lizard

New member
קצת תשובות

1. יש כל מיני סוגים, העיקריים הם סטאר, גחלים להדלקה על הגז וגחלי פחם מנגל רגילים. סטאר זה גחל שמוטבע עליו מעיין כוכב, יש הרבה חיקויים אבל אם תתקל באחד אמיתי אתה תשים לב שהגחל הרבה יותר איכותי ולא מתפרק. גחלים להדלקה מהירה על הגז אלו גחלים שבנויים מאבקת פחם דחוסה. העוצמה שלהם ממש גבוהה והם יחסית מאוד זולים (10 שקל לקילו שיכול להספיק לשנה, תלוי כמה מעשנים). גחלי מנגל אלו הגחלים הפשוטים ,לעולם לא להשתמש בגחלים שיש בהם חומר כימי כלשהו להדלקה מהירה!!!, רצוי מהדרים. שוב, לוודא שאלו לא גחלים להדלקה מהירה למנגל, זה עלול לעשות נזקים קשים מאוד לגוף. 2. אני אישית משתמש בנייר כסף עבה, זה מה שמתאים לי, כל אחד והשיטה שלו. 3. אטימות זה דבר הכי חשוב לנרגילה. אם כאשר אתה שואף עשן דרך הצינור ואתה מרגיש שמאוד קשה לשאוף אז כנראה שהנרגילה לא אטומה. מה שעושים זה להוציא את הראש של המרגילה ולאטום אותה עם כף היד. (כמובן לפני שמשתמשים בה על מנת לא לקבל כוויה), אם אתה מרגיש שיש כניסת אוויר אז צריך לבדוק את האטמים של הצינור לגוף הנרגילה, את האטמים של גוף הנרגילה לכד המים ולבדוק שאין חורים בצינור ובגוף. אתה יכול לאטום באופן זמני את הנרגילה ע"י שימוש באזולירבד, אתה כורך אותו סביב הנקודה שבה הגוף של הנרגילה נכנס לכד מים ואת הצינור אתה עוטף באזולירבנד באופן קבוע לגוף הנרגילה. הכי טוב זה ללכת לחנות שמתמחה בזה ולקנות אטמים חדשים. מה גם שבדר"כ האטמים הללו סופגים טעמים וריחות והורסים את חווית העישון. 4. כל אחד והטעם שלו, אני אוהב מנטה, נענע, תפוח ולימון.

Soviet Spy

New member
תודה! D:

אני משתמש ב-Star, איכותיים (הם לא מתפוררים P:). רציתי לשאול איך צריך לחורר את הנייר כסף, באיזו צורה.

אוי כבר ענו

אז בקשר לשאלה 2... אני מעדיפה שתי שכבות של נייר כסף...כשהצד המבריק כלפיי מטה!

JustThomas

New member
אה ותגלית קטנה שגיליתי -

לא תמיד יש נייר כסף לנרגילות. אנשי העם הפשוטים קונים נייר כסף בסופרמרקט... עכשיו, אם אכלתם לא מזמן שוקולד - (הזה עם הקוביות) אז יש בו נייר כסף, עבה, עם צד "מט" כזה, ממש כמו בנייר כסף לנירגול. תנסו לא לקרוע תצורה של הנייר, אלא בעדינות, והכמות שיש בחפיסה אחת הספיקה לי בערך ל2 ראשים מצוינים.

ZetLAW

New member
אני גם באזור הדרום

ויוצא לי לעשן עם בדואים הרבה. הם מעשנים עם 6-8 שכבות של נייר כסף ו 1 וחצי גחלים

למעלה