רק לפני חודשיים שמעתי בפעם הראשונה את האלבום הזה..בגלל שאני לא אוהב את הרעיון להקליט אלבום לסרט אבל לא חשוב..העקרון הוא שהדיסק הוא הזה הוא דיסק ממש טוב!! אבל ממש טוב! אני לא מבין למה אף אחד לא מדבר עליו ומעדיף אלבומים לא משהו כמו more או atom heart mother
אתה לגמרי צודק, הדיסק הזה הוא באמת לגמרי פנינים. אני מרגיש אותו דבר לגבי אובסקיורד, שכן הוא באותה מתכונת כתיבה (חיפשו את הכיוון המוזיקלי?) atom heart mother..? הדיסק הכי מוערך אצלי. היצירה הראשונה בדיסק היא עבודה מושלמת ופשוט מדהימה של כל הלהקה יחד. ולאחר מכן רואים את פרי יצירתם של הפלוידים בשירים שנכתבו בנפרד ע"י כל אחד מהם (השירים שאני הכי אוהב אצלהם בנפרד אגב) . פשוט מדהים! לילה טוב.
הוא לחלוטין לא מגובש ונראה שהוא נעשה פאר טאץ' - אבל הכל נסלח כי הם הכניסו שני שירים שהם ביצעו המון בהופעות והם בעיני שירים כל כך טובים שגם אם הם היו מוציאים את האלבום רק עם שני הטרקים האלו - הוא היה שווה קנייה מבחינתי - אני מדבר כמובן על GREEN IS THE COLOR ועל CYMBALINE. שני השירים האלו נמצאים במאות (ואני לא מגזים) בוטלגים מהופעות. הם ביצעו את השירים האלו גם בהופעות של הראשונות של DARK SIDE מ72 ואנחנו מדברים על שירים שנכתבו ב68. המוסיקה אכן מתאימה לנופים של איביזה (מהסרט) אבל חסר חוט מקשר אותו חוט שקיים לדעתי בכל האלבומים שלהם למעט זה ואומה גומה (גרסת הסטודיו כמובן)