ocean 11

GUNMAN 07

New member
ocean 11

ראיתי אותו אתמול בדי וי די אחלה סרט מהיר קליט לא כבד זורם מצחיק בקיצור אחלה סרט נתתי לו 9 שווה לראות יצא לא מזמן לספריות

עטיפה נוצצת של כוכבים

בלי כלום מתחת, לטעמי. עלילה ממש דלה ומאכזבת. סרטים מהז´אנר הזה כבר מזמן התחילו להיות יותר טובים ומרתקים, ולהביא פואנטה. הרעיון של חצי-סרט מתכננים פעולה ובחצי-סרט השני מבצעים אותה - הוא לא איזה רעיון חדש ומקורי. כבר מזמן הז´אנר הזה הפנים את העובדה שצריך לתת ערך מוסף, חוץ מהתכנון והביצוע. אבל אושן 11 לא הפנים. בקיצור, אכזבה גדולה מבחינתי.

gofish

New member
סרט שעבד בשיטת חבר מביא חבר

ולכן כל הגברדייה המכובדת,ג´ורג קלוני הוא זה שעמד מאחורי ניסיונות השיכנוע על השחקנים לקחת חלק בפרוייקט של סודנברג. הוא בטח חשב שסודנברג יצליח להרים את הקריירה הקולנועית (הכושלת) שלו מהקרשים וזכר לו חסד נעורים על "רומן לא חוקי" (או אולי הוא ציפה שסודנברג יצליח להביא אותו לטקס האוסקר כמועמד כמו שהצליח להביא את ג´וליה). אבל לדעבוני מה שקיבלנו זה סרט מאכזב שלא חידש לנו הרבה,למרות הקאסט המרשים.

TheShis

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובמיוחד ג´וליה רוברטס, שהתפקיד שלה פשוט מביש, ואני עוד מדבר בלשון המעטה. איך היא הסכימה להשתתף בסרט התפל הזה? אני בטוח שהעו"ש שלה במצב טוב (וגם הפק"מים די בסדר). אז למה, ג´וליה, למה???

רומן ט

New member
הסכמה נדירה ../images/Emo9.gif

TheShish, gofish ואני מסכימים. שיירשם בפרוטוקול
בהחלט שעמומון. אבל כדי שלא נחיה בהרמוניה שכזו זמן רב מדי, עלי לציין שג´וליה רוברטס היא אחת השחקניות השנואות עלי (אם לא ה-שנואה עלי. לא היה סרט אחד בכיכובה שאהבתי)

לא חכמה להסכים על סרט רע ../images/Emo66.gif

נראה אתכם מסכימים על סרט טוב! ולגבי ג´. רוברטס - נראה לי שהיא פשוט היתה חייבת לו על האוסקר. אתם הייתם אומרים לא לו? ואגב, אם שמתם לב, הדיאלוגים בסצינות שהיא השתתפה בהן היו ברמה הרבה יותר גבוהה משאר הטקסט בסרט. אני כמעט בטוחה שהיא דרשה שכתוב היסטרי ומקיף של הסצינות שלה... לא שהדיאלוגים שלה מבריקים, אבל יחסית לשאר התסריט מורגשת בהם השקעה גדולה.

למה ג´וליה הסכימה? היא הסבירה

בראיון איתה שצורף כFEATURE ל-DVD שהיא "תשמח להשתתף בכל סרט של סודרברג אפילו תמורת 20$". מאז ארין ברוקוביץ נוצר קשר הדוק בין השניים והיא חשה מחויבות גדולה כלפיו. אין מה לעשות- הבחורה פשוט מטורפת עליו!

למעלה