October Fest - 2008

Wine Guy

New member
October Fest - 2008

שלום לכולם, החלטנו לחגוג את חג הבירה אצלינו ב: מיה בר בירושלים.(רחוב הלל 18) אנחנו מתחילים כשהם מסיימים: 2.10 (אם קוראים לזה אוקטובר-פסט - זה צריך להיות באוקטובר לא?!) והנה חלק ממה שאנחנו עושים: בנוסף על התפריט של מעל 30 סוגים של בירה שיש לנו - אנחנו מוסיפים עוד 15 בירות קבועות (מצורפת רשימה חלקית) שהרבה מהן מגיעות בפעם הראשונה לארץ וניתן להשיג אותן בירושלים כרגע רק ב: מיה-בר. בנוסף, כל שבוע מוקדש לחברת בירה אחרת ובכל שבוע אנחנו מוסיפים עוד כ 10-15 בירות של אותה חברה. ימי שני יהיו ימים של בירה ללא תחתית - קונים כוס ושותים כמה שרוצים. ימי שלישי - 18:00-21:00 - טעימות של בירה בחינֵי-חינם. חוצמזה יהיו קורסים וסדנאות של בירה כמו: הקורס לבישול בירה של "בירדי" וקורס מיוחד לברמנים: בירות טראפיסטיות ובירות מתישנות. אז חשבתי שאולי זה יעניין מישהו מכאן, אתם מוזמנים לשאול שאלות או להעיר הערות כאן. אני אשמח גם לספר על הבירות שאנחנו מביאים... חג שמח ושנה טובה.

Wine Guy

New member
תגובה קצת מאוחרת אבל בכל זאת תגובה :)

כן - יש ניוקאסל. חינֵי-חינם - אומר חינם אין כסף - אין תשלום בסיסי. תבואו, תטעמו, ואם בא לכם אתם מוזמנים להשאר אח"כ גם לדרינק. לא חייבים שומדבר. אגב, אנחנו עכשיו לקראת סיום של השבוע הראשון (שבוע י.ד. עסקים) - הבירות של י.ד. יהיו עד יום שבת בערב ואז אנחנו עוברים למבשלות בוטיק ישראליות. הטעימות ביום שלישי הבא (18:00-21:00) יוקדשו למבשלות בוטיק ישראליות. יבואו המבשלים, יספרו על הבירות שלהם ויציעו טעימות בחינם. אפשר יהיה לקנות את הבירות הביתה או לשבת לשתות אצלינו. שיהיה סופ"ש מצויין.

DANGEROUS GIRL

New member
אני בדיוק טסה היוםם למינכןןן

לאוקטובר פסט האמיתייייייייייייי

ronieng

New member
אוקטוברפסט במיה

אני בד"כ מהקוראים השותקים, אבל אני אוסיף המלצה כשהזמן עדיין רלוונטי. הגעתי למיה ביום שני שעבר, והיה ממש נחמד. גם מגוון הבירות מהבקבוק שאת רובן לא הכרתי מקודם, אבל בעיקר היתה אווירה כייפית של הרבה אנשים שמנסים דברים חדשים. אני אגיע גם שבוע הבא להכיר בירות ישראליות חדשות, זה נשמע מגניב. שמחה על היוזמה של להרים כזה אירוע בירושלים :)

למעלה