|OFF|אודה למי שיכול לענות להודעה שרשמתי

JacobSk

New member
פשוט חבל על הזמן לשחנע את האנשים האלה

עם דעות משנות ה60 -70 שחשבו עז וגם אמרו שסיבה איקרית לאוטיזם זה יחס לא חם של אמא לילד.הם היו מעשמים את האמאות המסקנות שהן סיבה איקרית של האוטיזם של הילדים. עז היתה תרפיה של חיבוקים.קראתי על זה איך בחדר אחד אמאות חיבקו את הילדים שלהם והם מיסקנים רובם היפרסנסתבים צרחו וצרחו ומנחה הייתה אומרת תחבקו עוד יותר חזק. ומה שהיה נכון שרוב הילדים אוטיסטים עז היו ממשפחות אשירות כי חיסונים עז הוי בתשלום ומשפחות עם החנסות נמוחות לא היו יכולות לחסן את הילדים.ורוב הילדים רעו יוטר את המתפלת ולא אמא בגלל זה תאוריה הזאת תופסה תאוצה. לפני שנה וחצי בערך היו לי סיחות ארוקות עם מנהל התפתחות הילד של ק"ח מכבי בת"א דר אנטמן .הייתי רוצה לשחנע אותו על דוגמה של בן שלי שפרוטוקול DAN! עובד עז הוא אמר לי אני לא אקבל את הדעות שלךכי הן פשות לא מקובלת ברפוא מערבית אבל אני בהחלת מסכים שסיבות של אוטיזם הן ביו רפויות ואני נורה מצתאר שהייתי מעשים את האמאות באוטיזם של ילדים שלהן בשנות ה 70-80 . עז פשוט חבל על המעמץ לשחנע את האנשים האלה יש להם את האינתרסים שלהם ואינטרט שלנו להחזיר בריאות לילדינו ולצערי כימת אין חפיפה בין אינטרסים האלה .

למעלה