off... או בעצם לא?

RossandRachel

New member
off... או בעצם לא?

הייתי היו ב"מפיקים"...תכננתי לכתוב פה ביקורת פשוט כי אני לא מתה על פורום מחזות זמר....אבל אני ממש עייפה, אני רק אגיד שמצאתי שייכות לפורום הזה!!! חוץת מזה שגיליתי שיוסף מיוסף וכותונת הפסים המשגעת (בית צבי) משחק שם, ושבכלל- הקאסט מעולה (שלא לדבר על עידן אלתרמן הגאון הקומיקאי!)- פשוט קרן רמי משתתפת שם וזה היה מגניב לגמרי!! בהפסקה הלכתי לי לשירותים ובתור ראיתי מישהי מוכרת אבל לא הייתי בטוחה...אני נורא ביישנית בהתחלה לפחות (חח מביך אבל נכון- פעם ראשונה שפגשתי את אביטל- חברה שלי דברה בשבילי...כשראיתי את גיא כמעט נפלתי במקום וגמגמתי כשדברתי עם יונתן...) אבל הלכתי באומץ רב ושאלתי אותה אם קוראים לה הילה זיתון...חח כן- זו היא וכפיים לי על הזיהוי המרשים!! כמובן שאמרתי לה שהיא מאד מוכשרת (ע"ע שלמה ושלמי)....נממ טוב אני עייפה ומחר מבחן אבל אני מבטיחה ביקורת...

sarita19

New member
חח הכוונה ל..

גיא הנהג של צביקה? ישבתי באוטו המפורסם לפני יומיים חח גיא מזה אחלה!

קרן והילה מקסימות שלי../images/Emo99.gif

אני מאוד שמחה שנהנת נגה

RossandRachel

New member
הצגה פשוט מומלצת!!

גאאד יש יותר מדיי הצגות של ה" ל-*** הצגות בלבד"....זה מחרפן כמה כסף אני מוציאה בפברואר- מרץ!!!!

mary lou

New member
../images/Emo204.gifוואי זה מדהים!!!

(כלומר, "המפיקים") גם אם תקחי את כל התפאורות ש"הבימה" עשו בכל שנות פעילותם לא תגיעו למה ש"הקאמרי" עשו בשביל "המפיקים". פשוט מ-ד-ה-י-ם אם מישהו רוצה לשמוע עוד אז כתבתי על זה בבלוג אתם מוזמנים

למעלה