OFF.. הבהרה

• פותח הנושא al19
  • פורסם בתאריך

al19

New member
OFF.. הבהרה

אני פשוט מרגיש שאני חייב להבהיר משהו,
שפעם ראשונה לפני המון זמן שכתבתי בפורום קיבלו אותי באהבה ובאמת הייתי פה תקופה ארוכה והיתה המשפחה הכי מקסימה שהיתה לי.
אז הזמן עבר, השבועות הפכו לחודשים, החודשים לשנים.. והחלטתי לחזור לפורום.
ובאמת לפני לא זוכר, כתבתי שוב בפורום ! ושוב קיבלו אותי באהבה והכל.
אבל אני באתי מפורומים ממש פעילים, והרגשתי שהפורום הזה קצט.. וול לא היה פעיל.. אז התחלתי לכתוב, וכתבתי מה שבראש שלי,
וכתבתי דברים שאני עכשיו מבין אולי פגעו בחלק מהאנשים בפורום. אולי כולם "עלו" עלי או "תפסו גל" אבל האמת שזה לא משנה אם זה זה , או אם באמת פגעתי
התוצאה נשארת שאני, מאוד מצטער אם פגעתי במישהו.
בקשר לפוסט הקודם , באמת התכוונתי שהסיכוי לא כזה נורא כמו שמציגים אותו (אחת מכל שלוש בחורות ?! אני מכיר יותר מ3 בחורות ואף אחת מהם לא חוותה משהו או לא אמרה לי לפחוט..)
זה הכל, אבל חייבים לתפוס במילים...
אני לא ראש ממשלה, שכותבים לו כל משפט ומשפט ואז אפשר לבחון כל משפט וכל מילה שיוצאת ממנו ולנתח אותה.
בכל מקרה, אין את מה שהיה פה לפני שנים,מצטער שניסיתי לעניין עניין בפורום. והבנתי ממה שענו לויקי, שגם אפילו גרמתי לחלק לעזוב את הפורום.
שזה משהו שאני לא רוצה
אז אני מאוד מצטער, אל תעזבו שום פורום, אני מבטיח לא להפריע יותר.
שוב אם פגעתי במישהו מצטער,
זה באמת פורום מקסים, ואחד לשני אתם כן משפחה.
זה הכל.
יום טוב ושבועות שמח !!!

פשוט תהיה אתה וכתוב אמיתי....

תכתב על דברים שבאמת חשובים ומעניינים אותך וזה יהיה הרבה יותר בריא לך וליתר...

יפה שאתה יודע להכיר גם בדברים פחות טובים ולהתנצל, זה יפה בעיני.
בכל מקרה -יאללה פתחתנו דף חדש...
נעים מאוד אני "אין לי שם יצירתי"

Murdock18

New member
אין קשר.

גם אם היחס הוא "אחת לכל שלוש נשים", זה לא אומר בהכרח שתהיה לך מכרה שנאנסה / הותקפה מינית. כן, גם אם אתה מכיר 300 נשים.

העניין הוא

שאתה בהודעות מסויימות מציב עובדות . ולא את דעתך.
אתה לא אומר דעתי היא.
או מביע את דעתך גם בלי להשתמש במילים האלו.
אתה פשוט מביא עובדות לא נכונות(בנוגע לשרשור האחרון)
בחורה רשמה הודעה לגבי הגנה עצמית ושללת את מה שהיא אמרה.
לא הבנתי את המטרה.

אל תרגיש לא בנוח, אוהבים אותך פה ,
תמשיך לכתוב ולהביע את דעתך מתי שרק תרצה.

וזה שאתה חושב שגרמת לאנשים לעזוב את הפורום,
מותק זה בולשיט, לא גרמת לאף אחד לעזוב את הפורום,
מי שרצה לעזוב כנראה רצה לעזוב עם צומת לב והרבה "אל תעזוב"

כמו שאמרו לך, תהיה אתה

ואם אתה מביע את דעתך אז יופי אבל אל תציג עובודת שאין לך שמץ של מושג בהן ואין לך איך לבסס אותן.
עובדה שכל הבחורות שאתה מכיר לא חוו תקיפה מינית/ אונס. לא עובדה שזה לא קרה, אתה זה שלא יודע מה קרה ומה לא. וזו סתם דוגמא...
אני באופן אישי שמחה כשהפורום פעיל אבל כשהוא לא, לא צריך לדחוף שרשורים בכוח. גם מי מבטיח לך שבכלל תהיה היענות עליהם? במקרה שלך היתה היענות, אבל הרבה מזה נבע כי עצבנת אנשים.
גם אם דעתך שונה משלנו, זה בסדר, זה פורום ואתה יכול להביע אותה, רק יש דרך להביע דברים.
אתה מוזמן להשאר ולהמשיך לכתוב ובמידת הצורך לפתוח שרשורים ולהגיב. אנחנו לא מנסים להעיף אותך מהפורום אלא שתתאים את עצמך לרוח הפורום...

למעלה