OFF ואולי קצת לא?

otlumak

New member
OFF ואולי קצת לא?

אתמול הצטלמתי לספר מחזור, לכל אחד מהכיתה עשו תמונה משלו שהוא בחר פחות או יותר איך היא תהיה. אני בוחר לשתף אתכם בתמונות שצילמו אותי לספר מחזור ושיהיה לכם בכיף
חשוב לציין שזה רק סטייל לא ניסיון להיצטלם בתור אקסל או משהו למי שחשב...

otlumak

New member
תמונה מספר 4!

"Take me down to the paradise city where the grass is green and the girls are pretty..."

otlumak

New member
תמונה מספר 5!!!!!!!

"I'm a small town white boy, Just tryin' to make ends meet! Don't need your religion, Don't watch that much TV. Just makin' my livin', baby, Well that's enough for me!!!!!"

otlumak

New member
תמונה מספר 6!!! אחרונה ודי ../images/Emo13.gif

"I wont be told anymore, that I've been brought down in the storm..." "..Ohhh that I can't find my way back, my way anymore... Oh I--AAGHHHHHAAAYYYYYYyyiiiiyyyyyayyy...." "Forgive that they teared down my soul. Bless them that they might grow old. A dream that's forgotten may know, That it's never too late.."

אחרי תמונות כאלה

לא ירצו לגייס אותך בצה"ל יא בוגד במולדת!! (לא סתם..גם אני מת לברוח מפה
)

CyberP

New member
../images/Emo45.gifאחלה תמונות!!

יש לך סטייל בכיף! למרות שלא הבנתי את פשר הדגל

otlumak

New member
תראו מה מצאתי בעמוד השער של תפוז

ציפיתי שאקסל יהיה שם איפשהו והאמת אין לי מושג מה המקור של המצעד הזה שהם פרסמו שם אבל אני לא רואה את אקסל רוז וחבל מגיע לבן אדם! יש שם רק צדיקה אחת בסדום שאמרה משהו על אקסל וטרחה לשים גם תמונה! יצאה מלכה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1995&MessageId=129671358

למעלה