OFF חמוץ כל ההודעות על מי לסבי(ת) ומי סתם פמיניסט- לכאן D=
N nick at noon New member 22/11/06 #2 אם כבר אף פעם לא חשבתי על עצמי בתור פמניסט. אבל אני מוכן לנסות. אני בטח לא לסבי. ואם כבר מנהל - יש שני שרשורים כאן שאפשר למחוק. אחד שהוא הודעה שFairywitch הכריזה עליה כספאם ושניה שמודיעה לנו על הסדרה מגרש ביתי.
אם כבר אף פעם לא חשבתי על עצמי בתור פמניסט. אבל אני מוכן לנסות. אני בטח לא לסבי. ואם כבר מנהל - יש שני שרשורים כאן שאפשר למחוק. אחד שהוא הודעה שFairywitch הכריזה עליה כספאם ושניה שמודיעה לנו על הסדרה מגרש ביתי.
W Wing Chan New member 22/11/06 #3 כמה חתמו על העצומה בנתיים? יהיה נחמד לחזור חצי מת פעם בשבועיים ולגלות שיש סליידרס בVOD הזה
L Lord VoIdemort New member 22/11/06 #4 אתה יכול לבדוק בדיוק כמוני../images/Emo12.gif וזה 44, יאללה, מי עוזר לי לנסח מכתב לAXN? (ד"א, אני הולך לדרוש מהם לשים את גולשים בזמן ללא תשלום)
אתה יכול לבדוק בדיוק כמוני../images/Emo12.gif וזה 44, יאללה, מי עוזר לי לנסח מכתב לAXN? (ד"א, אני הולך לדרוש מהם לשים את גולשים בזמן ללא תשלום)
F Fairywitch New member 23/11/06 #5 אוי, סליחה../images/Emo6.gif דווקא המנהלים עושים בושות ואני סתם מכשפה, פמיניסטית, ולא-טיפוסית