|off| חסימת הפרסומות האוטומטיות של תפוז

בוזוקיא

New member
|off| חסימת הפרסומות האוטומטיות של תפוז

בזמן אחרון יש לי פרסומת וידאו כזאת שכל פעם כשאני בדף הראשי של תפוז היא מתחילה לפעול באופן אוטומטי ולהעיר את כל הבית, אז חיפשתי פיתרון באינטרנט ומצאתי משהו פשוט....
אם אין לכם מושג על מה אני מדבר, תתעלמו מההודעה הזאת. אם יש לכם מושג, אז הנה הפיתרון לכרום:
נכנסים ללינק הבא:
chrome://settings/contentExceptions#plugins
מוסיפים את השורה הבאה:
[*.]tapuz.co.il
בשורה שהרגע הוספנו מסמנים באופציות "שאל" (במקום "אפשר").
מעכשיו שום דבר לא יצעק עליכם בלילה לפני שתאשרו לו:)
לילה טוב!

מיכי 10

Member
אתה מבטיח ש*אף אחד* לא יצעק עלינו?

קודם כל, תודה

עכשיו, בוא נברר: לדף הראשי של תפוז אני לא נוהגת להיכנס, כי לא אוהבת אותו בכלל. יש לי קיצורי דרך על שולחן העבודה אל שלושת הפורומים הקבועים שלי [בלשנות, אספרנטו ופורום מנהלים (אליו אני חייבת להיכנס מדי פעם, גם אם לא בא לי)]. אל האחרים אני נכנסת דרך תיקיית פורומים, או מתוך רשימת פורומים שבחרתי, שנמצאת ב"האיזור שלי בפורום", בצד השמאלי של הדף הנוכחי.

אבל מה שאתה מתאר, שפתאום צועקת עליך פרסומת באמצע השקט, קורה לי לפעמים כשהעכבר שלי מגיע בטעות לאיזור של פרסומת. (וגם כשאני מנסה לפתוח הודעת וידאו בדף הבית, למשל). הפרסומות מכוונות על ווליום מזעזע בעוצמתו.
אז גם נגד אלה אפשר להשתמש בשיטה שכתבת כאן?

בוזוקיא

New member
תשובה:

מה שאני הצעתי זה שינוי הגדרות פשוט בכרום, שהמשמעות שלו היא לא לאפשר לתפוז להריץ וידאו באופן אוטמטי. מה שאת מתארת לעומת זאת, זו כבר עבודה של חוסם פרסומות, ואני מתפלא שעוד לא שמעת על ad block+
תתקיני דחוף:
https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb
&nbsp
פשוט תעקבי אחרי ההוראות וברוכה הבאה לעולם נטול פרסומות:)
אם את תוהה למה צריך את השינוי בהגדרות שהצעתי כשיש חוסם פרסומות כל כך טוב, זה כי תפוז החליטו להתחכם והם שמים פרסומות בתוך וידאו אשר אותו החוסם פרסומות לא יודע לחסום (אנחנו לא רוצים הרי שהוא יחסום לנו את יוטיוב למשל...), ולכן ספיצפית מתפוז צריך לשלול את היכולת להריץ וידאו אוטומטית.

מיכי 10

Member
לשמוע - כן שמעתי על כך. אבל לבצע, אני לא יודעת...

טוב, אנסה כשיהיה לי קצת זמן. תודה

ואשר להתחכמויות של תפוז - הם מאכזבים אותי לאחרונה יותר ויותר. זו לא ההתחכמות היחידה שלהם. חבל, אני אוהבת מאד את האתר, אבל מרגישה שמרוב מִסחוּר, נורא מקלקלים אותו.

DoronModan

New member
הם רוצים להתפרנס

זו המטרה שלהם מלכתחילה, כידוע.
אנחנו הרי לא משלמים להם אגורה, והנה הפלא הזה קורה כבר הרבה שנים.
אולי עכשיו יהיה להם כסף לתקן את עניין הצ'פלים שיהפכו סופסוף לצ'פלונים.

מיכי 10

Member
להתפרנס? אבל השאלה איך אפשר בלי להרוס דברים בדרך.

הצ'פלונים אינם בעיה של כסף, לדעתי, אלא של שכל ושל מיומנות...

בוזוקיא

New member
אפשר להתפרנס בלי להציק

קידום עסקים למשל בחתימות של אנשים, פרסום בפורומים (קידום ספרים למשל), פרסומות שקטות וכו'...
הפרסומות המדברות הן חציית קו אדום לדעתי...
דרך אגב אפילו בחוסם פרסומות יש אופציה לסמן פרסומות "טובות", כלומר ה-adblock מאפשר למשתמשים להגדיר פרסומות כבלתי מזיקות ואם מספיק אנשים סימנו את הפרסומת אז היא תוסר מהרשימה השחורה ואנשים כן יוכלו לראות אותה.

Eldad S

New member
תודה רבה

בינתיים עליי שום דבר לא צועק מתוך תפוז.
האם מה שהעלית הוא לינק שצריך לכתוב בתוך שורת הכתובות של הדפדפן (כרום)?
אוכל לנסות את זה, אם משהו באמת יתחיל לצעוק עליי מתוך האתר.

בוזוקיא

New member
כן, זה לינק לשורת כתובות

הפעם דרך אגב לא מדובר באיזה סקריפט מתוחכם חח...בסך הכל מדובר בשינוי הגדרות פשוט בכרום.

Eldad S

New member
זה מאוד חשוב

השאלה היא אם אפשר בעזרת שינוי הגדרות דומה גם לחסום פרסומות מעצבנות.
ואם אפשר לבצע פעולה דומה גם בפיירפוקס, כמובן.

בוזוקיא

New member
אני מניח שכן

בשביל לחסום פרסומות תסתכל על ההודעה שלי למיכל (יש גם חוסם פרסומות לפיירפוקס).
לגבי השינוי בהגדרות על מנת לחסום ניגון אוטומטי של וידאו- אני לא יודע איך עושים את זה בפיירפוקס אבל ההיגיון אומר שחייבת להיות אופציה...צריך לפשפש בגוגל.

Eldad S

New member
ראיתי,

המלצת להתקין את adblock. אני מניח שיש משהו דומה גם לפיירפוקס, אצטרך לחפש.

למעלה