OFF יום רביעי

0hila0

New member
OFF יום רביעי ../images/Emo24.gif

היי :) למדתי היום ארבע שעות..... ואחר כך משחק היה לי :) כדורסל.... והממ בשש וחצי יש לי חוג דרמה שאני מאוד אוהבתתתתתתתת! שאלון OFF להיום: איך עבר היום? מה הדבר הכי מצחיק שקרה? מה הדבר הכי מעצבן שקרה? הדבר שחיכיתם לו כל היום? מבחן? עבודה? שיעוריי בית? יום קסום...

idanias

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך עבר היום?נחמד יחסית
מה הדבר הכי מצחיק שקרה?-סרטון שחבר הראה לי על מורה אחד מה הדבר הכי מעצבן שקרה?-כאב לי הראש הדבר שחיכיתם לו כל היום?-בית!! מבחן?-מחר מיתוג עבודה?-מחר חשמל מיתוג שיעוריי בית?-מתימטיקה יום קסום-גם לך

ילד רע 15

New member
א נ י ^^

איך עבר היום? טוב ^^ מה הדבר הכי מצחיק שקרה? לא זוכר מה הדבר הכי מעצבן שקרה? שלא שחררו אותי מביה"ס הדבר שחיכיתם לו כל היום?
מבחן? אה, כן. המבחן בביולוגיה, חיכיתי לו.
פחחח.. ואין מבחנים. עבודה? לא, אבל בוחן מחר.
שיעוריי בית? לא יום קסום... תודה גם לך

עונה../images/Emo3.gif

איך עבר היום? סבבה:] מה הדבר הכי מצחיק שקרה? חחחחחחחח ילד שיושב מאחורי בכיתה, אז נפל לא העט לכיוון שלי והוא ביקש שאני ארים אותו אז התכופפתי ואז נפלתי מהכיסא
זה הרבה יותר מצחיק ממה שזה נשמע
מה הדבר הכי מעצבן שקרה? אממ העבירו אותי הצידה בכיתה ואני לא רואה כלום
הדבר שחיכיתם לו כל היום? השמינייה וזה עדיין לא הגיע
מבחן? אנגלית
עבודה? יש בג"ג ובביולוגיה אבל לא עשיתי חחח שיעוריי בית? למחר יש לי רק באסטרונומיה בגלל שיש טקס רבין אבל חוץ מזה יש לי עוד מלא...

עדי XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נפילות זה הדבר הכי מצחיק

עדי XD

New member
"להתעורר לתוך עוד בוקר...." ../images/Emo79.gif

איך עבר היום? יום כיף כזה
מה הדבר הכי מצחיק שקרה? לחברה טובה שלי יש היום יומולדת וזרקו עליה נצנצים..האמ..לא ממש עליה
יותר עלי
מה הדבר הכי מעצבן שקרה? נשברה לי החצובה!
הדבר שחיכיתם לו כל היום? לצרוח "מזל טוב!!!!" לחברה שלי
מבחן? לא עבודה? לא שיעוריי בית? המוןן

עונה../images/Emo9.gif

איך עבר היום? בסדר .. מה הדבר הכי מצחיק שקרה? הורדתי ת'הופעה של אסי וגורי אז אני יושבת ונקרעתת
מה הדבר הכי מעצבן שקרה? יש לי בחילות
הדבר שחיכיתם לו כל היום? לראות שוב ת'מופע של אסי וגוריXDD מבחן? אין עבודה? אין שיעוריי בית? לא יודעת לא הייתי בבצפר
יום קסום... טנקס גם לךךך ..

מנגותות

New member
אוף ראשון שלי!:p

איך עבר היום? בהרשמה לפורום המקסים הזה ובשינה:p מה הדבר הכי מצחיק שקרה? שהכנתי פנקייקס מה הדבר הכי מעצבן שקרה? שהכנתי פנקייקס
הדבר שחיכיתם לו כל היום? שאמא תקנה לי מעריב לנוער ומישו מכם יוסיף אותי למסן:( מבחן? לא הלכתי לבצפר, היה אתמול טיול שנתי עבודה? כנ"ל שיעוריי בית? כנ"ל.. המשך יומקסום לכולם, רותם:)

למעלה