OFF - מה דעתכם על האתר החדש שלי?

koler

New member
OFF - מה דעתכם על האתר החדש שלי?

היי חבר'ה,

אני אשמח לקבל ביקורת בונה על האתר שלי.
כלומר גם אם בא לכם להגיד "חרא" אז לפרט

אבל אני מאוד מרוצה מהאתר והמטרה היא להוציא אתר כמה שיותר נקי והיי-טקי.

תודה רבה -
http://www.omerbsh.com

N0

New member
כמה הערות

העיצוב באופן ככלי נחמד למרות שנראה לי שהוא דורש עוד קצת סגירת פינות
אני לא יודע בדיוק מה אבל משהו קצת מציק לי. כמו כן הסתכלתי לשניה על הבלוג נראה לי צריך לעבור הגהה, מצאתי טעויות כבר באחד התקצירים וקטע הקוד שצורף לאחד הפוסטים היה מיושר מימין לשמאל.
&nbsp
מאוד מפריע לי שהתמונה שלך חתוכה באמצע העין. לחתוך את המצח זה עוד איכשהו בסדר אבל ככה באמצע העין די מציק לי להסתכל על זה.
גם התמונה הזו מבזבזת המון מקום והייתי מנסה לחשוב אם היא כל כך חשובה ככה שהיא צריכה להיות כל כך מרכזית ובעצם לחסום את כל שאר העמוד.
ואם היא כל כך חשובה למה לא לנצל כבר את התמונה ואת כל הגלגלי שיניים שם שיהיו קישורים ויעבירו למידע נוסף.
&nbsp
דבר אחרון ואולי הכי חשוב. ממש לא ברור מהאתר מה אתה עושה. נכון אם מתעמקים מבינים אבל הדבר היחיד שאיכשהו קשור לנושא שרואים בכניסה לעמוד הוא שיעורים פרטיים בוורדפרס. וזה גם לא כל כך ברור. אם זה הדבר הכי חשוב שאתה עושה אז המידע צריך להופיע ישר בעמוד הראשי.
אפילו שנכנסים לקישור על השיעורים בוורדפרס יש המון מלל שנראה מאוד לא מעניין ועד שמגיעים לתחלס בתחתית העמוד (מה לומדים מחירים וכאלה כבר מאבדים עיניין)
דבר מאוד דומה קורה בעמוד הראשי. הדבר הראשון שרואים זה "הדרכה אחד על אחד" הדרכה של מה ? למי ? רכיבה על אופניים ? רק הפריט השלישי בעצם מרמז שהגענו לאתר של מי שבונה אתרים.
&nbsp
בכל מקרה אתה צריך לחשוב טוב טוב מי עיקר הלקוחות שלך מה הם מבינים ומכירים (אתה חושב שרובם יודעים מה זה וורדפרס ? ) ואז לתת להם את המידע החשוב והרלוונטי לגבי מה שאתה מציע להם בלי יותר מידי זיוני שכל. אח"כ אם בא לך תפרט ותסביר על שיטת הלימוד הייחודית שלך ועל כמה אנשים משתמשים רק ב10% מהמוח אבל בגלל שאתה נותן להם שוקים חשמליים תוך כדי הם ישתמשו ב12 אחוז וחצי.
&nbsp
יש לי עוד כמה הערות אבל נראה לי שזה מספיק לבינתיים

koler

New member
היי לגבי התמונה

תוכל להעלות תצלום מסך?

ותודה על ההערות הבונות.

N0

New member
אני מצטרף תצלום מסך

זה כנראה עיניין של גודל מסך שהתצוגה שלי במקרה נפלה עליה.
מה שגרם לי לבדוק איך האתר נראה בגודל מסך של מובייל וגם פה אפשר לשפר.
צרפתי תצלום מסך שמדמה שימוש באיפון 6.
למרות העיצוב הרספונסיבי יש המון מקום מבוזבז ואי אפשר לראות בכלל שום תוכן בתחילת העמוד.
בדומה להערות שלי על מה שראיתי במחשב הייתי דואג שבטלפון יופיע תוכן רלוונטי ישר בלי שהמשתמש יצרך להתאמץ למצוא אותו יותר מידי

eladts

New member
הערה מטעם משטרת הדקדוק

שמות באנגלית מתחילים באות גדולה. אתר זה לא צ׳אט.

למעלה