OFF מישהו ראה דאבל דייט?

OFF מישהו ראה דאבל דייט?

אלוהים!!!! הזוג הכי דפ"ר שאי פעם הגיעה לטלוויזיה. זה היה יותר נמוך מתוכנית תרבות של עוזי כהן ופנינה רוזנבלום. חייב לחלוק! מישהו ראה? עוד מישהו בהלם?

magicgirl1983

New member
לא רואה את השטויות האילו

אבל פעם אחת ראיתי חלקיק תוכנית והיה שם בחור שאמר לאחת.. "אם היא תעשה ניתוח באף היא תהיה כוסית" או משהו בסיגנון... כאילו שהאופי שלה לא מספיק טוב לו.. האמת שהיא היתה בחורה נאה בהחלט ואני בכלל לא ראיתי מה לא היה בסדר באף שלה.. אז אני מאמינה שיש דפ"רים שם...נראה לי מביאים אותם במיוחד על מנת שיהיה "בידור". דרך אגב - אם מדברים על דפ"רים... לומדת איתי מישהי לאזרחות, וזו הפעם הרביעית שלה... והיא עדיין לא זוכרת כמה גישות ואיזה ומה ההבדל יש למדינת ישראל... שלא לדבר על כך שהיא (כנראה) לא זוכרת כלום בכלל מהשיעורים שאליהם היא הלכה...ואזרחות כידוע הולך על הגיון...ואם אין הגיון...אז תתפלל שהיא לא תהיה מורה ומחנכת בישראל.

את חייבת לראות, זה משעשע כמו

לקטול טרול. אנשים מלאים מעצמם שמעולם לא הביטו בראי. מבדח ביותר.

magicgirl1983

New member
את זה אני רואה כל יום שני בערב

שעתיים לפחות... כיתה שלמה למעט 2 תלמידים...כולם סתומים בלומים!! למעשה...תקרא את הבלוג שלי...ותקרא אותו מההתחלה. ואז תבין עם מה אני לומדת...יצורים מטומטמים שחושבים שהם מתנה מאלוהים. שלא לדבר שהזילזול בחוכמה ורצון ללמוד הוא זילזול אדיר. משפטים כמו - "באיזה שפה את קוראת?" "וואי איזה ספר גדול...את בטח מה זה חכמה" "אף אחד אצלינו לא באמת יודע אנגלית" "מה?? את לומדת צרפתית?? למה??" "תראה תראה אותה, לומדת צרפתית באמצע שיעור אזרחות" "בטח זאתי לומדת כל היום את הספרים באזרחות"

דברים טובים יותר לעשות עם הזמן ../images/Emo8.gif

אני הלכתי לראות את מלחמת הכוכבים בקולנוע (Episode III)...

למעלה