OFF

ת ו מ ו ש

New member
../images/Emo32.gifהיה לי את היום הכי שווה בעולם!

אז ככה: הגעתי לבצפר אין שעת אפס - אכלנו ארוחת ערב עד 10 פיספסתי את האוטבוסים לסרט מפגר.. אז במקום זה ירדתי לכלי זמר ניגנתי על Fender Highway USA Stratocaster, גיטרה פשוט שוווווווווווה :) ניגנתי עליה משהו כמו שעה וחצייייייייי היה כלכך שוווווה :)))))))))))))))) והרעדתי את החנות עם הניגון שלי של Basket Case, Jaded, Scumbag, Stuck With Me ועוד שירים טובים של גרין דיי ועוד כמה לא של גרין דיי :) היה כלכך שווווה אני רוצה את הגיטרה הזו :( למישהו יש 4600 שקל בשבילי? :\.... בלעעעעעעעע.... אבל נראה לי שאני אקבל אותה בחודש-חודשיים מההורים שלי.. כי הם יודעים שאני רוצה חשמלית והם אמרו לי שבזמן הקרוב אני אקבל אני רק מקווה שאני אקבל אותה :\... כי ממש התרשמתי ממנה.. היא פשוט מדהימה :) ואז הלכתי לקניון קניתי עיפרון חודים חדש
הגעתי הביתה ברבע לאחת, כתבתי מחדש מכתב שאני צריך לשלוח לידידה שלי
ו... מחר אני אשלח :) וזהו :) איך עבר עליכם היום? :)

Mindtraveller

New member
למכירה או החלפה

אהלן חבר'ה מה קורה? אני רוצה למכור/ להחליף כמה דיסקים, אז אם מישהו מעוניין שיפנה בפרטי או שישלח לי אימייל ל- [email protected] אוקיי אז הנה הרשימה: סינגלים: Backstreet Boys - Larger Than Life Five + Queen - We Will Rock You X-Ecutioners - It's Goin' Down (הפרוייקט הצדדי של האנשים מלינקין פארק) אלבומים מלאים: אביב גפן - ממנטו מורי Audioslave - Audioslave Bon Jovi - Crush Emperor - IX Equilibrium Immortal - Damned In Black Infectious Grooves - The Plague That Makes Your Booty Move ...It's The Infectious Grooves Limp Bizkit - Three Dollar Bill, Y'all Limp Bizkit - Significant Other Limp Bizkit - Chocolate Starfish & The Hotdog Flavoured Water (special edition, includes bonus cd) Limp Bizkit - New Old Songs Moby - Play P.O.D - Satellite Papa Roach - Lovehatetragedy Puddle Of Mudd - Come Clean Rage Against The Machine - The Battle Of Los Angeles Staind - Break The Cycle System Of A Down - Steal This Album! The Offspring - Americana Tool - Lateralus כל הקודם זוכה!!!!!!!!!!

יהההההההההה

גיטרה בהחלט שווה. גמאני רוצה!!!! אבל אני רוצה להשתפר עוד קצת על קלאסית ואז לקנות חשמלית... ואכן שירים שולטים ניגנת שם!! ואיך עבר עליי היום? עוד יום שגרתי ומשעמם.. אבל הפסדתי שעה אנגלית!! [עם המורה הזונה החדשה]

fredi boy

New member
אחי

שמע את לימפביזקיט אל תמכור זה דיסקים טובים אני רוצה ממך את פי.או.די ואולי גם את דה מאשין סבבה?

fredi boy

New member
שכחתי להגיד

אל תיפנה אלי לאימל כי הוא לא עובד תכתוב לי מכאן

gp53

New member
המפ

הפורום הוא לא מקום להתכתבויות אישיות, תעברו למסרים של תפוז.

גם אני חולמת על הגיטרה הזאת..

ניסית במקרה את הסטרטוקסטר ממקסיקו? טוב בכל מקרה היה לי יום נחמד.. באתי לבית ספר ב 9:10 היה לנו יום אומנויות כזה היה דווקא בסדר יחסית למה שחשבתי שזה יהיה.. חזרתי ב 11:50 במקום ב 14:30 ... הלכתי לצופים.. חזרתי הבייתה ונדחה לי השיעור גיטרה ליום חמישי..אוף.. התקלקל לי האי סי קיו שוב.. זהו אני גם רוצה את הגיטרה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חה איך קראו לשחקן?!../images/Emo6.gif

הוא היה כל כך מצחיק!!! "בורח לי הזקן תאשפזו אותי, בורח לי הזקן תאשפזו אותי!!"

ת ו מ ו ש

New member
את לא חולמת על זו :)

את חולמת על Usa Standard Stratocaster ד"א, גיטרה כמו של בילי עולה 11000 שקל :( שאלתי.... יש לו Fender American Deluxe Standrand Stratocaster בעעעעע....

אני אנסה לקנות משהו קרוב..

אתם יודעים שבפנדר יש גיטרה בס עם החתימה של מייק..יש כזאת גם לבילי ג'ו?

ניסית במקרה את הסטרטוקסטר ממקסיקו? טוב בכל מקרה היה לי יום נחמד.. באתי לבית ספר ב 9:10 היה לנו יום אומנויות כזה היה דווקא בסדר יחסית למה שחשבתי שזה יהיה.. חזרתי ב 11:50 במקום ב 14:30 ... הלכתי לצופים.. חזרתי הבייתה ונדחה לי השיעור גיטרה ליום חמישי..אוף.. התקלקל לי האי סי קיו שוב.. זהו אני גם רוצה את הגיטרה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה