off-topic: בארוע הסופרבול נצפה פרשן חדש, Tom Brady, פוטבוליסט-עבר, עונד שעון Caviar Tourbillon Jacob & Co שמחירו $740k...

certified.woke

Well-known member
...אך עליו האפיל Jay-Z (השד יודע מיהו) שענד שעון (?)'RM66 Flying Tourbillon 'Rockstar ששוויו $3.5m...מן הסבה הפשוטה שנוצר במהדורה מוגבלת בת שני פריטים בלבד!

עולם מטורף.

שעוני כרגע הוא Casio F-91W, שעלה ₪35 ושאיפתי - שעון עם self-adjusting timezone כדי להפטר מן הצרך לשנות ידנית את השעה בכל יעד חו"ל...ולא, אינני מעונין ב- smartwatch ה"משודך" לנייד...

נערך לאחרונה ב:

certified.woke

Well-known member
וכמה זה עולה?
שבריר מן הסכומים שהזכרתי.
שעון כזה מתקשר עם מערכת GPS העולמית וגם מתקן drift או steering off בַּדיוק, ובנוסף מכיל גם database על chip של תקופות זמן סטנדרטי וזמן "שעון-קיץ" בעולם, משהו ששעונים מכאניים אינם מסוגלים לו.
הקפצת ה"מחוגים" ברגע שחל שנוי timezone או מעבר מזמן סטנדרטי ל"שעון קיץ" ובחזרה - אינם אפשרים בשעון מכאני, לכן שעונים אלה הם דיגיטליים.
מי שחפץ במחוגים יצטרך להתפשר על סימולצית "מחוגים" באמצעות סקטורים של LCD.
התקשורת עם מערכת GPS העולמית מייתרת את פטנט ה- Tourbillon, שנועד לְמַצֵעַ (מלשון ממוצע, mean) את השפעת הגרביטציה על אורינטצית המנגנון במרחב.
ה- Tourbillon מסובב את מנגנון ה- timekeeping ב- 360 מעלות מדי דקה וזה מְמַצֵעַ את השפעת הגרביטציה...

נערך לאחרונה ב:
שבריר מן הסכומים שהזכרתי.
שעון כזה מתקשר עם מערכת GPS העולמית וגם מתקן drift או steering off בַּדיוק, ובנוסף מכיל גם database על chip של תקופות זמן סטנדרטי וזמן "שעון-קיץ" בעולם, משהו ששעונים מכאניים אינם מסוגלים לו.
הקפצת ה"מחוגים" ברגע שחל שנוי timezone או מעבר מזמן סטנדרטי ל"שעון קיץ" ובחזרה - אינם אפשרים בשעון מכאני, לכן שעונים אלה הם דיגיטליים.
מי שחפץ במחוגים יצטרך להתפשר על סימולצית "מחוגים" באמצעות סקטורים של LCD.
התקשורת עם מערכת GPS העולמית מייתרת את פטנט ה- Tourbillon, שנועד לְמַצֵעַ (מלשון ממוצע, mean) את השפעת הגרביטציה על אורינטצית המנגנון במרחב.
ה- Tourbillon מסובב את מנגנון ה- timekeeping ב- 360 מעלות מדי דקה וזה מְמַצֵעַ את השפעת הגרביטציה...
אני מנחש 20 אלף דולר.

פחות.
משהו בסביבות $1000...אני בוחן מספר דגמים...
חבל שאין בשעונים משהו יותר פשוט,

הרי הבעיה עם החלפות שעה הם בדר"כ שעה עגולה(למעט אזורים נדירים של חצי שעה),

למה אין כפתור שפשוט מריץ לך ברגע שעה קדימה/אחורה.

לא יותר קל מכל הוו'גארס של לסנכרן שעה לפי צרכים פוליטיים ומיקום האדם בכדור הארץ?

רוב הזמן נח

Well-known member
...אך עליו האפיל Jay-Z (השד יודע מיהו) שענד שעון (?)'RM66 Flying Tourbillon 'Rockstar ששוויו $3.5m...מן הסבה הפשוטה שנוצר במהדורה מוגבלת בת שני פריטים בלבד!

עולם מטורף.

שעוני כרגע הוא Casio F-91W, שעלה ₪35 ושאיפתי - שעון עם self-adjusting timezone כדי להפטר מן הצרך לשנות ידנית את השעה בכל יעד חו"ל...ולא, אינני מעונין ב- smartwatch ה"משודך" לנייד...

lemner40

Well-known member

עולם מטורף.

טום בריידי הוא אחד הספורטאים ואחד הסלבריטאים הכי ידועים ומוכרים בארצות הברית
הוא שווה כחצי מיליארד דולר
הוא הרויח 1.7 מליון דולר למשחק אחד,
והיום בתור פרשן בפוקס, יש לו חוזה על 370 מיליון דולר,
מבחינתו לקנות שעון במיליונים
זה יותר קל מבשבילך לקנות אפל ווטש
אגב גרושתו הדוגמנית אפילו עשירה ממנו.

certified.woke

Well-known member
טום בריידי הוא אחד הספורטאים ואחד הסלבריטאים הכי ידועים ומוכרים בארצות הברית
הוא שווה כחצי מיליארד דולר
הוא הרויח 1.7 מליון דולר למשחק אחד,
והיום בתור פרשן בפוקס, יש לו חוזה על 370 מיליון דולר,
מבחינתו לקנות שעון במיליונים
זה יותר קל מבשבילך לקנות אפל ווטש
אגב גרושתו הדוגמנית אפילו עשירה ממנו.
אינני בקטע של חפוש gadget כ- status symbol.
gadget חיב להיות פונקציונלי ולא תכשיט להתהדר בו...מאידך, שמוש ב- Casio F-91W הוא באמת מינימום מוגזם...בלא בקורת על Casio...

lemner40

Well-known member
אינני בקטע של חפוש gadget כ- status symbol.
gadget חיב להיות פונקציונלי ולא תכשיט להתהדר בו...מאידך, שמוש ב- Casio F-91W הוא באמת מינימום מוגזם...בלא בקורת על Casio...
כל הפונקציות הקיימות בשעון במיליונים
קיים גם בשעון אפל ווטש אולטרא 2 שעולה 1000 דולר
ויותר מזה, יש שלל פונקציות בשעוני אפל שלא קיימים באף שעון מכני
מהיכולת להתקשר, לנווט, לשמוע מוזיקה, ועד להתחבר ללויין
כן, אין לו יהלומים והוא לא מפואר
אבל מבחינת יכולות
הוא יותר טוב מכל שעון מכני קיים
אבל, אם יש לך חצי מיליארד דולר
ואתה מרויח עשרות מיליונים בשנה
יש לך כמה אחוזות ודירות ברחבי העולם
שלל מכוניות
מטוס פרטי עם צוות טייסים
יש מעט מאד דברים שאתה יכול לשחק איתם
שעון ונעליים הם מעט מהם.

certified.woke

Well-known member
כל הפונקציות הקיימות בשעון במיליונים
קיים גם בשעון אפל ווטש אולטרא 2 שעולה 1000 דולר
ויותר מזה, יש שלל פונקציות בשעוני אפל שלא קיימים באף שעון מכני
מהיכולת להתקשר, לנווט, לשמוע מוזיקה, ועד להתחבר ללויין
כן, אין לו יהלומים והוא לא מפואר
אבל מבחינת יכולות
הוא יותר טוב מכל שעון מכני קיים
אבל, אם יש לך חצי מיליארד דולר
ואתה מרויח עשרות מיליונים בשנה
יש לך כמה אחוזות ודירות ברחבי העולם
שלל מכוניות
מטוס פרטי עם צוות טייסים
יש מעט מאד דברים שאתה יכול לשחק איתם
שעון ונעליים הם מעט מהם.
אולם השמוש ב- Apple watch מחייב pairing עם ה- iPhone...ובעצם מסתמך על זמינות data סלולארית ביעד הנחיתה...

lemner40

Well-known member
אולם השמוש ב- Apple watch מחייב pairing עם ה- iPhone...ובעצם מסתמך על זמינות data סלולארית ביעד הנחיתה...
כבר לא
זה היה רק בדור הראשון או השני
אתה יכול לקנות אפל ווטש אולטרא הדור החדש ולהתשמש בו בכל הפונקציות של טלפון מבלי שיהיה לך אייפון בכלל,
ובכל יעד שתגיע אליו יש בוודאות שרותי סלולרים של חברה כלשהוא שתחבר אותך
למרות שאני לא חושב שזאת בעיה
כי אני לא חושב שיש אדם אחד בעולם שיש לו שעון חכם, אבל אין לו טלפון

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

off-topic: בארוע הסופרבול נצפה פרשן חדש, Tom Brady, פוטבוליסט-עבר, עונד שעון Caviar Tourbillon Jacob & Co שמחירו $740k...​

עולם מטורף.

אני אוהב שעונים. שעון החלומות שלי: האויסטר פרפטואל דיי-דייט 40:

1697369991363.png

עלותו, 273,800 שקל.

שעון רולקס דיי-דייט 40 : זהב צהוב 18 קראט - m228348rbr-0002

אפילו פתחתי על שעון החלומות שלי שרשור:

שעון החלומות שלי-האויסטר פרפטואל דיי-דייט 40. | תפוז פורומים

התמונה שלו היא אפילו אחת משבע התמונות על קיר המוטיבציה שלי:

20231111_011725.jpg

שרשור שפתחתי על קיר המוטיבציה שלי:

יש לי קיר מוטיבציה. יש עליו תמונות של מכונת קפה ב-60,000 שקל, שעון רולקס מצופה זהב ומשובץ יהלומים ב-233,800 שקל, יאכטה ב-750,000 שקל, | תפוז פורומים

שרשור שפתחתי על איך שקיר המוטיבציה שלי עוזר לי ונותן לי מוטיבציה:

(1) לפעמים אני מתעייף. | תפוז פורומים

למעלה