OFF TOPIC רצח הורים בידי צאצאיהם

isola bella

New member
OFF TOPIC רצח הורים בידי צאצאיהם

ב'דרכי' לכאן עברתי דרך האתר של וואיינט,שם צדה את עיני כותרת מזעזעת. "רצחתי את אמא כי לא היה לי מחשב". במקומות שונים יצא לי לקרוא על סיבות אפשריות לרצח הורים בידי צאצאיהם. בין הסיבות של נמנו מחלות נפש/הפרעות חמורות שלגביהן חברות שונות החליטו שבגינן מוסרת אחריות פלילית מכתפי הלוקים בהן. (ואני אישית סורי אף פעם לא הבנתי ולא אבין מדוע מי שרחת והיה 'חולה נפש' לא יכול לרצות עונש מאסר במחלשה פסיכיאטרית בכלא במקביל לקבלת טיפול נפשי??????). ובכל זאת, מה מביא אותי לכתוב כאן על זה? הסיכוי (זעום ככל שיהיה???) שהורה יירצח על ידי צאצא שלו. ומג'יק גירל כתבה כאן לא מזמן על הפחד שלה מ'בגידת הצאצא'. פחד איתו אני מזדהה ביותר. מבין כל הוריאציות האפשריות של בגידות צאצאים בהוריהם נדמה לי שזו הבגידה הכי 'קרה' והכי מזוויעה. איזולה בלה (נ.ב.חשוב . אני ממש לא 'קונה' את הטענה שהצעיר הנ"ל מעורער בנפשו...)

מאריונת

New member
לא הבנתי

מה זאת אומרת שאת "לא קונה" את זה שהצעיר הזה מעורער בנפשו?

isola bella

New member
למאריונית

היי לא חסרות דוגמאות של רוצחים שרצחו בדם קר ולא היו מעורערים בנפשם. למשל,רעי חורב.למשל,הנערים שרצחו את נהג המונית דרק רוט. נכון שאלו לא רצחו את הוריהם ו/או קרובי משפחתם אבל זה מראה שבהחלט יש רוצחים שאינם מעורערים בנפשם ואשר עשו את אשר עשו ב'עיניים פקוחות'. ייתכן שגם צעיר זה עשה את אשר עשה ב'עיניים פקוחות' ואני לא ישר רצה להניח שהיה לא שפוי 'רק' כי המדובר ברצח של הורים. נמאס לי מאוד לראות פסקי דין מקילים ועורכי דין פליליים שמרבים להשתמש בטיעון 'חוסר שפיות' על מנת לחסוך מלקוחם את הישיבה בכלא. בעיני,במישור השכלי,רצח הורים לא נתפס כמתועב יותר מכל רצח אחר. אבל במישור הרגשי (לפחות באינסטינקט ראשוני) זה נתפס אצלי כיותר מזעזע כי השאלה האוטומטית הראשונה שעלתה לי בראש הייתה 'איך הוא היה מסוגל לעשות את זה להוריו?',ומיד התחברתי למה שמג'יק גירל כתבה על הפחד שלה מבגידה אפשרית מצד הצאצא... . איזולה בלה (נ.ב. מעניין אותי לדעת מה אנשים כאן חושבים על מקרים אפשריים של רצח בתוך המשפחה והאם זה לא השפיע/משפיע במישרין/בעקיפין על השקפתם בנוגע לאי רצונם ללדת/לגדל ילדים).

magicgirl1983

New member
"אימל'ה הילד רוצח"

היום יש כתבה במעריב... לפי דעתי היא תעניין את רובכם ומאוד!!

למעלה