|OFF| TOPIC

l i o r a n g e

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo32.gif../images/Emo41.gif../images/Emo209.gif

אני היחידה שנשארת בבית ביום שישי בערב? :&#39

Vanitas

New member
לא ;;

כל החברים שלי הלכו למסיבה של מישהו שאני שונאת XD

מרמותק

New member
את לא ../images/Emo69.gif (+../images/Emo207.gif)

אבל אני אצא עוד איזה שעה... בכל מקרה, אני יודע שהבטחתי, אבל המנהל של ג'יפה לא היה בסניף בראשון מאז. יש לי כבר את הקופונים, אני אלך אליו מחר [בתקווה שהוא שם] ואני אדבר איתו על לצלם בתוך החנות קצת, או אולי רשימה של הדברים שהוא משווק, וגם על הכרטיס חבר של הפורום[!!!]. היאזרו בסבלנות, יקיריי.

אמממ...טוב! אז נעשה את זה שוב,

בתקווה שלא אתיאש בפעם השלישית מהפורום הזה-המחשב שלי ממש לא אוהב שאני גולשת פה והוא נוהג להתקע פה,עד שאני מוצאת את עצמי תולשת שיערות. בכל מקרה-אני דורי בת 17 וחצי (חעחעחע תכף חוקיה D: וכן החוקיה בכוונה, יש לי הרגל להוסיף יה לכל דבר
לפני שתחשבו שאני מוגבלת עברתית) אני אוהבת "סגנון אלטרנטיבי" אישית,לא מתלבשת אלטרנטיבי
כי לא הכל מתאים לי (כלומר שום דבר-יש לי מבנה של קופסא) וזו הפעם השלישית שאני מציגה את עצמי בשנה האחרונהXD ומקווה שהאחרונה (וגם כן יש פה אנשים חדשים O_O ומנהלת חדשה...בהצלחה לך =]). ומאוחר עכשיו בגלל זה אני כותבת כי נורא משעמם לי. יוםטוסט. אהה ונ.ב-הזמנתי מעינב כובע עם אוזניים וביום ראשון הוא כבר יהיה מוחשי אצלי XD. אז אם היא עדין קוראת פה , אז תודה D: !! (כי הוואלה עושה לי בלאגן).

kagekun

New member
מכנסיים לגותים ופנקיסטים למכירה/מסירה

מכנסי פנקיסטים (רוכסנים ודוגמה סקוטית) של חברת טייגר למכירה. חדשים ולא נלבשו. 4 זוגות מכנסיים שחורים משומשים (רוכסנים או שרוכים בצד הרגל) במצב טוב-טוב מאד. מחפשים בית חדש במפאת מידה קטנה. כל המכנסיים מידה 36 לגברים אבל בפועל הם הרבה הרבה יותר קטנים. לבנות נא לשים לב כי זו גיזרה לבנים. ניתנים לאיסוף בצפון ת"א. נא לפנות בהודעה פרטית.

kagekun

New member
מי מוותר?!

וכן מתבגרים... אבל המכנסיים לא עולים עלי לצערי. חוץ מזה עדיין יש לי מה ללבוש, זה רק חלק מהקולקציה...

innocence

New member
הו.. כבר נבהלתי לרגע:)

למה מקבילות המידות במכנסיים? החבר שלי אמנם לא קטנטן, אבל אולי הוא יהיה מעוניין אם זה יהיה במידה שלו:)

kagekun

New member
32 אולי... (40 אירופאי)

לגברים. אבל יש לפחות זוג אחד שהתכווץ לרמה כזו שגם מתאים לפחות וגם למישהו שלא יותר מידי גבוה. דרך אגב, כל המכנסיים של חברת Tiger of London למי שמכיר.

my evalin night

New member
גם אני נשארתי

וזה היה מבאס... אבל לא כל כך כי רוב היום הייתי מחוץ לבית וגם ככה הייתי עייפה. וב-12 חבר שלי שלח סמס והוא כזה חמוד.:)

my evalin night

New member
אני יכולה להאמין לזה

אבל טכנית (אם לא להחשיב יסודי) הוא החבר הראשון שלי.:)

shanchan

New member
אני נשארת בבית בכל זמן חוץ משישי בערב ../images/Emo3.gif

ככה, למקרה שזה יעודד. בעצם, חוץ משישבת. פשוט כי כולם עובדים-עסוקים-חיילים-ש"שים-מכיניסטים. ככה שבסופ"שים פשוט מנסים להשלים את החסר. בכל שאר הזמן אני בוחרת לעשות כלום, להשתעמם ובעיקר לישון. כי למה לעבוד כשאפשר לישון.

../images/Emo97.gifשאלה

יש כאן אולי מישהי עם דיסקלקולציה?? יש לי אבחון מחר ואני לחוצה אחושרמוטה. עידוד?

למעלה