|OFF| TOPIC

ייסאן

New member
תבואייייייייייייייייייייייי אני אביא לך מתנה!

במתנה!

PakoLina

New member
חתלתולות מחפשות בית../images/Emo23.gif../images/Emo108.gif

שתי גורות מקסימות בנות, בנות חודש ושלושה שבועות, מחפשות בית חם ואוהב.
שתיהן שובבות ומקסימות, ולגמרי שובות לב. הן מחכות למי שיעניק להן אהבה ובית!
אם מישהו מעוניין, או מכיר מישהו שמחפש חתול, בבקשה, צרו איתי קשר במסרים, זה דחוף.

MomijiSan

New member
איזה פשושות!#$^%|קרמבו|

אלרגיה מזדיינת;;; שלחי פלייר כבר ואני אתלה בראשוןD:

OutOfUse

New member
../images/Emo160.gif טסה לארה"ב ../images/Emo13.gif

ביי כולן. ^^ לא אהיה פה עד ה19.

ira87

New member
../images/Emo92.gif"כי גם לכלבים בוגרים מגיע בית חם"

אנחנו, מתנדבי צער בעלי חיים חיפה, השקנו קבוצה חדשה בפייסבוק שנועדה לספר את סיפורם של כל הכלבים היותר מבוגרים שאצלינו. אלו שחוו הרבה בחייהם, ועדיין לא ממש הגיעו למנוחה ולנחלה, אלו שכבר שנים יושבים ומחכים לבית בזמן שכל חברייהם עוזבים את בית המחסה. וגם אלו שבחיים הקצרים שלהם חוו כל כך הרבה שחייבים למצוא להם בית כמה שיותר מהר. כל הכלבים האלו הם פשוט מקסימים, החברים הכי טובים שאפשר לבקש, ולמרות גילם הבוגר מתנהגים ככלבים צעירים לכל דבר, ויכלו לשמש חברים לחיים עוד שנים רבות. אז בבקשה הכנסו לקבוצה שלנו, הרשמו, והעבירו אותה לכל מכריכם. אנו משוכנעים שאם מספיק אנשים יחשפו לסיפורים האלו, אז ימצא עבור כל אחד מאותם כלבים, פינה חמה בליבו של מישהו. "כי גם לכלבים בוגרים מגיע בית חם" http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=42773005481&ref=nf תודה לכם בשמם.

Black Inside

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifGlobal Metal סרט דקומנטרי חדש-

שהוא בעצם סרט המשך לסרט הדקומנטרי Metal: A Headbangers Journey. הסרט גלובל מטאל מציג את המקומות בעולם שהמטאל הגיע אליהם, למשל כמו הודו, סין, יפן, ברזיל, איראן ו... ישראל!!!!
יש כזה קטע די גדול על ישראל ומופיעות שמה הלהקות הישראליות Orphand Land, Salem ומדברים שמה גם חברי להקת Whorecore, זה פשוט אדיר. קישור לאתר של הסרט ולטריילר [אם תראו תטרלייר יש שמה קטע קצרצר של קובי מאורפנד לנד ומאחוריו ירושלים]: http://www.globalmetalfilm.com/03/GM_03.html

my evalin night

New member
איך

שמצב רוח יכול להשתנות. לפני שניה וחצי הייתי בטוחה שאני הולכת להעביר שישי משעמם במחשבה על החבר ובלי יציאה ובלי אלכוהול וכל הנלווה. ופתאום קיבלתי הכל חוץ מאלכוהול והחבר:) אבל אני אצליח לחיות עוד קצת הלי זה^^

Blue Emptiness

New member
אלכוהול זה רע >:

אני גאה בעצמי יכולתי לשתות בירה היום ולא שתיתיXD (אניו בירה זה סיפור אהבה;;)

למעלה