OFF

Juli kleo rullz

New member
למי שזה מעניין אותו... ../images/Emo15.gif

יש את הסיקור של התחרות דרסאג' שהייתה...

ווינגז

New member
אמ.... חייבת לספר...../images/Emo6.gif

הייתה לי תחרות פנימית היום בחווה... ו... נו.... לא הייתי בטוחה שאני אתחרה במתקדמים כי הייתה לי בעיה עם הקאנטר של הודיני שהוא סוס חכם בטירוף והוא מנצל את הרוכב כמה שרק אפשר.... בכל מקרה בסוף התחרתי במתקדמים עם עוד 2 במגרש (תחרות ווסטרן פלז'ר) ונגיד אמרו לנו תעלו לג'ג אז עלינו ביחד ובקאנטר נכנסנו לאמצע המגרש וכל רוכב בתורו עשה סיבוב קאנטר לכל צד... אז אני הייתי שלישית ואחרונה בין השלושה שהתחרו באותו זמן ולצד הראשון שיצאתי הוא יצא ממש טוב על ליד נכון ומהליכה ישר לקאנטר והוא היה ממש ממש קשוב ועם ראש אסוף וכשהסתובבתי אז הוא התחיל לעשות הצגות... הוא עצר, הרים את הראש ואחרי זה התחיל ללכת אחורה והכל... מה שמזל זה שעבדתי איתו מלא על זה כל החודש על זה שלא יעשה הצגות אז הוא בסוף תפס את עצמו ועלה לקאנטר טוב על ליד נכון, ובסוף לקחתי מקום שלישי... אמרו לי שהייתי לוקחת מקום שני אם הוא לא היה עושה לי את הסירוב זהה כי הייתי תיקו עם המקום השני אחרי הניקוד הראשון וכשהשופטים היו צריכים להחליט בינינו זה מה שפסל אותי... ואולי בקרוב אני יוצאת לתחרויות חיצוניות.... בתחרות בנצר סירני אני לא אהיה אבל אולי יותר מאוחר עוד חוויות מחר... ו... סורי על ההודעה החדשה:/

אני נראית כמו רוכבת של קדם א'... =\

מרוב לחץ שכחתי לבקש מעשר שהיא תהיה על המתג... יענו בכלל לא חשבתי על זה.. התרכזתי יותר ב.... אממ........ בכלל לא התרכזתי! הייתי לגמרי אאוט

מממממש לאנורא~!!

אם יש משו אחד שלמדתי מהתחרויות...... לא שופטים אנשים לפי הרכיבה שלהם בתחרויותתתתת!! כי זה לחץ וזה....... אני בכלל...... כשמסתכלים עלי רוכבת..........................

Juli kleo rullz

New member
מה?!../images/Emo15.gif

מה זה הזילזול הזה ברוכבי קדם א'?! להזכירך עד לא מזמן את היית אמורה לעשות את הקדם א' בעצמך... אז תחשבי על זה...

מי מזלזל?

אני אמרתי שזה לא בסדר להיות בקדם א'? מה את ישר תוקפת?? סה"כ אמרתי שאני נראית כמו רוכבת של קדם א' בגלל שהסוסה לא על המתג[כמו שבקדם א' הסוס לא חייב להיות על המתג] אז מה את ישר אומרת שאני מזלזלת?

למעלה