לכמה מכשירים הרישיון הסטנדרטי תקף ?
GoldenEyes Well-known member 18/7/22 #2 נכתב ע"י יואב שניר: לכמה מכשירים הרישיון הסטנדרטי תקף ? לחץ כדי להרחיב... חמישה , בתנאי שזה אותו מייל
נכתב ע"י יואב שניר: לכמה מכשירים הרישיון הסטנדרטי תקף ? לחץ כדי להרחיב... חמישה , בתנאי שזה אותו מייל
יואב שניר Member 18/7/22 #3 נכתב ע"י GoldenEyes: חמישה , בתנאי שזה אותו מייל לחץ כדי להרחיב... אותו חשבון מיקרוסופט ?
GoldenEyes Well-known member 18/7/22 #4 נכתב ע"י יואב שניר: אותו חשבון מיקרוסופט ? לחץ כדי להרחיב... לא מייל שלך, לא קשור למיקרוסופט
יואב שניר Member 18/7/22 #5 נכתב ע"י GoldenEyes: לא מייל שלך, לא קשור למיקרוסופט לחץ כדי להרחיב... למיטב זיכרוני לא נדרש מייל בהתקנה אופיס. רק חשבון מייקרוסופט בו רשום מנוי של אופיס.
נכתב ע"י GoldenEyes: לא מייל שלך, לא קשור למיקרוסופט לחץ כדי להרחיב... למיטב זיכרוני לא נדרש מייל בהתקנה אופיס. רק חשבון מייקרוסופט בו רשום מנוי של אופיס.
GoldenEyes Well-known member 18/7/22 #6 נכתב ע"י יואב שניר: למיטב זיכרוני לא נדרש מייל בהתקנה אופיס. רק חשבון מייקרוסופט בו רשום מנוי של אופיס. לחץ כדי להרחיב... לי יש מייל פרטי של ספק באינטרנט. לא קשור למיקרוסופט . זה החשבון שלי
נכתב ע"י יואב שניר: למיטב זיכרוני לא נדרש מייל בהתקנה אופיס. רק חשבון מייקרוסופט בו רשום מנוי של אופיס. לחץ כדי להרחיב... לי יש מייל פרטי של ספק באינטרנט. לא קשור למיקרוסופט . זה החשבון שלי
יואב שניר Member 18/7/22 #7 נכתב ע"י GoldenEyes: לי יש מייל פרטי של ספק באינטרנט. לא קשור למיקרוסופט . זה החשבון שלי לחץ כדי להרחיב... שוב ... אם בחשבון מייקרוסופט אתה מנוי לאופיס, תוכל להתקין. לא נדרש CD KEY כבעבר.
נכתב ע"י GoldenEyes: לי יש מייל פרטי של ספק באינטרנט. לא קשור למיקרוסופט . זה החשבון שלי לחץ כדי להרחיב... שוב ... אם בחשבון מייקרוסופט אתה מנוי לאופיס, תוכל להתקין. לא נדרש CD KEY כבעבר.