Oh my fucking god!!!

Drorrrrrr

New member
Oh my fucking god!!! ../images/Emo60.gif

אלכס ענה לי בלופט! כל התחנונים והבכי שלי עזרו! כל ה: "אלכככככס! תעשה לי ילד!" עזרו! כן כן! הוא ענה! אז לכל מי שלא היה בעניינים: "ALEX! We wrote 2 masseges and we bumped 200 times each one and you don´t want to answer us! why is that? please answer us: 1. Is there a chance TC will come to ISRAEL? 2. What about new album? When will it be out? We´re big fans of TC! Waiting for an answer Dror-Unstoppable" וזה מה שהוא ענה לי: Hey Dror! I would love to come to Isreal and it´s nice to to now know we have fans there! Next summer when our new record comes out we will do a full European tour and I will definitely try to make sure we make a stop in Isreal...you guys need some huge love these days and I wish I was there right now to give it to you. Please stay safe and we´ll see you next year! איזה חמודדדדדדדדדדד
אז בקיצור כמו שהבנתם הדיסק ייצא בקיץ ואולי הם יבואו לכאן :) הוא ינסה לבוא לכאן :) איזה חמוד הוא
זהו אני קצת מתרגש
אז תגיבו!!!

גל GS

New member
יאווו אני בשוק!!!../images/Emo110.gif

אני לא מאמינה !!! אלכס הכוסון ולהקתו אולי יבואו לארץ!! אני מתה!!

MolsBolsRules

New member
אני לא נושמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

אמאלהההההההההההההההההה

Charmed by love

New member
*נכנסת למעטפה של אושר*../images/Emo15.gif

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *מאבדת שפיות* (רק רגע אחד! איך אפשר לאבד משהו שגם ככה אין לך???)

Drorrrrrr

New member
מה את לא נושמת???? ../images/Emo60.gif

את ראית אותו! את דיברת איתו! את כמעט אנסת אותו!

Charmed 4ever.

New member
אהההההה!!!! ../images/Emo54.gif

*מתעלפת* אני חולה על הבנאדם!!!!! חולההההההההההההההההה!!!!!!!!!! הם יבואו לארץץץץץץץץץץץץץץץ!!! יהההה

Adrienne

New member
גדול! דרור, כבר אמרתי לך שאני אוהב

אותך? אתה פשוט ענק! מה היינו עושים בלעדיך???

mayjen

New member
דרור אתה מלך../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

ואיזה ממי אלכס...יוווווווווווווווווו:)

Drorrrrrr

New member
../images/Emo13.gifאם הם יבואו אני מסדר לכם ../images/Emo60.gif

מפגש איתי
חחחחחחח סתם, אל תדאגו עד שהם יבואו כבר תהיה לנו סטריט טים ואז כולנו נפגוש אותם

Drorrrrrr

New member
איזה כיף לי! כמה נשיקות! ../images/Emo60.gif

אני צריך להעביר קצת לאיתמר בכל זאת, יש לו יומולדת

1Just Me1

New member
לא בטוח בכלל שהוא רשם את זה

רב הסיכויים שזה הדובר שלו שעונה לו למכתבי מעריצים... כי נראה לי שיש לאלכס דברים קצת יותר חשובים לעשות. ובקשר להופעה בארץ - don´t count on it
כי אם כל הכבוד לרצון שלו ועוד רבים לבוא לפה...ראינו שזה לא עוזר בגרוש. כי חוץ מווסטלייף
ופייב
עוד הרבה הרבה הרבה אומנים רצו לבוא אבל מעולם לא הופיעו.
ואני לא משביתה שמחה אני סתם מציאותית

Drorrrrrr

New member
זה לא הדובר שלו... ../images/Emo60.gif

[URL='http:///'] הוא[/URL] נכנס מדי פעם ללופט ועונה על שאלות בקשר להופעה: סיכוי גדול שהם לא יגיעו אבל אפשר לחלום לא?

Hadar Mariano

New member
רצוי לחלום.

אתם חושבים שכתב ספורט ממעריב יוכל לעשות לנו פרוטקציות?
אני ממש חייבת להשיג לי עבודה. או חברים סלבריטאים

למעלה