!Oh My God!!! Friday the 13th

MaPHisTo

New member
!Oh My God!!! Friday the 13th

אליוהים אדירים! יום שישי ה-13, היום היחידי בשנה שיש לי מזל! הגיע סוף סוף1 למה אין מבחן?! אם אתם שואלים את עצמכם, כן אני מטורף והשמועות עליי ועל האוגרת של השכנים הן לגמרי שטותיות וחסרות בסיס. בקשר לגרבילית של זה ממול.... לא עניינכם!! אופס, Too much information for such small minds. לא משנה. אנשים!!! כמה תזכורות: בראשון לאוקטובר יום ההזכרה לענבל פרלמוטר (מנהלי הפורום: דקת אי-כתיבה לזכרה) יום אבל לאומי (גיתית, אף לא מילה!). רביעי באוקטובר יש לי יומולדת (מי שיעז להגיד לי מזל טוב יקבל בדואר מעטפה ממש גדולה עם קולות של שעון בפנים!) וכמובן, דריה מלכת הסרקזם (אנשים לא רוצים תמונות, ירחם האל!) ולפני שאנשים יישלחו למחשבי ווירוסים אני אשתוק ואפסיק לכתוב הערות בסוגריים (פעם אחרונה ודי). Hate you all, see you in Hell הבנאדם ששומע כבשים שצוחקות עליו

מזל טוב!

אני דווקא צריכה שעון! אני לא מצליחה לקום בבוקר! (אולי זה בגלל שהלכתי לישון ב3 בלילה? לאאאאאאאא, לא זה לא זה..) אבל אין לי כסף לקנות אחד! אתה יכול אולי לעזור לי? תיק-תק-תיק-תק-תיק-תק-תיק-תק-תיק-תק בום! חיחי

Synthetic mE

New member
אתה בטוח? *והודעה מנהלתית כלשהיא*

כי אני זוכרת שתאריכים של יהודים סופרים לפי הירח, משמע לפי חודשים עבריים ואני את דקת הדומייה שלי לענבלי כבר נתתי בערב ראש השנה.. מפיסטו ידידינו כאן אימיילל לי מספר (מצומצם ועלוב יש לציין
) של רקעים ושאר תמונות של דריה ואני ...מנצלת במה (לא חדשה) זו כדי להכריז על כך ש..אם בא לכם להכניס תמונה זו או אחרת לגלריות אתם מוזמנים לשלוח לי אותה באימייל לאחר ששלחתם לי מסר שמרגיע אותי שההודעה שלכם היא לא וירוס שטני שרוצה להרוג לי את המחשב אלא רק הקובץ שלכם... יום שישי השלושה-עשר שמאח#@$ BTW, גרביל? אני שמעתי גרביל? אחי, לך על זה!

למעלה