!!!Oh My God

לאנה

New member
!!!Oh My God

אני לא מאמינה אני לא מאמינה אני לא מאמינה..., יש פורום לThe Calling!!!, אההההה!, איזה יופי!!!, וואו, אני הולכת לחיות פה..., טוב, לא ממש, כי אני כבר די ממוקמת בפורום באג אבל..., וואו. אני לא מאמינה שיש פורום לThe Calling. וואו. כמה זמן הפורום קיים? או, וכן - אני חדשה.

Dror Lavie

New member
הפורום קיים שלושה שבועות ../images/Emo60.gif

פחות או יותר אני דרור מנהל הפורום נקרא איתמר (למרות שאני מקצר את זה ל: איתה) ואת תכירי את כולם בקרוב...!

MolsBolsRules

New member
אולהההההההה

היי קוראים לי יפעת ואני מתה חייה נושמת את אלכס...את מי את הכי אוהבת??

לאנה

New member
מממ...

אני מניחה שבהתחלה הכי אהבתי את אלכס, אבל עכשיו אני יותר אוהבת את הלהקה עצמה מאשר מישהו מסוים..., כולם מתוקים!

GirlFriend

New member
ברוכה הבאה 2X

נ´´ש קטן... אלכס באמת הומו או שזו רק רעיון שלכם? הוא דיי נראה כזה אבל מי שאני שידבקי תוית...

Adrienne

New member
נראה לי אני צריך לבקש פס לבן../images/Emo168.gif

למעלה שיהיה רשום בו "אלכס לא הומו מוצהר, אבל הוא הומו" כלומר: הוא לא יצא מהארון, אבל החלטנו שהוא כן. וכל הקטע עם ג´ניפר זה להסוות את זה...

Charmed 4ever.

New member
איתמר... אנחנו לא יכולים להחליט

שהוא הומו, וזו הסיבה שאתה גם לא יכול לכתוב "הוא לא מוצהר אבל הוא הומו" אם הוא לא מוצהר הוא לא הומו אלא אם כן מישהו יכול להוכיח מפיו של אלכס שהוא הומו!!!

Dror Lavie

New member
אוףףףףףף כמה פעמים אתם ../images/Emo60.gif

יכולים להתווכח על אותו דבר ריבונו של עולם?!? אלכס לא הומו מוצהר, אנחנו חושבים שהוא הומו... זהו?!?

Charmed 4ever.

New member
בסדר... זה בדיוק מה שאני אומרת

אבל מה שאיתמר אמר שהוא צריך לרשום בשורה הלבנה זה "אלכס לא הומו מוצהר אבל הוא הומו" והוא לא יכול לכתוב את זה, זו הנקודה שלי!

Charmed 4ever.

New member
רק הבהרתי את הנקודה שלי... ../images/Emo9.gif

יש לי צמות!
מי טו בי קיוט !!!! (משפט שולת!)

למעלה