oh my god!

lightanddark

New member
oh my god!

אני ניסיתי לחשוב מאיפה צייס מוכר לי אני יודעת שראיתי אותו איפה שהוא ואז היום ראיתי תמונה שלו בעיתון ישן שמצאתי והוא חייך (כן מוזר) ואז ירד האסימון (תודות לחיוך כי אז נזכרתי מי זה! קשה לו לעשות את זה מידי פעם!?) אני בשוק!!! בבקשה תגידו לי שאני לא מדמיינת וזה בילי מ"שכנים"

Hieros Gamos

New member
LOL ../images/Emo6.gif

וואו שנאתי את שכנים... זה היה משודר כל יום במשך שנייייםםם בערוץ 3

lightanddark

New member
דווקא אהבתי את זה

והוא היה אחת הסיבות למה אהבתי את זה זה והמבטא :)

הייתי רואה את זה פעם.

אי אפשר לומר שאהבתי את זה, יותר כמו התרגלתי. ואת בילי אף פעם לא חיבבתי, הוא היה סתם טמבל. אם אני זוכרת נכון את השמות אהבתי את סם ואת דארן.

lightanddark

New member
כן

לא היה מה לראות אז ראיתי את זה ואז מתרגלים לזה כי כמו כל אופרת סבון זה משאיר עינינים לא סגורים בסוף כל פרק אבל אחרי כמה פרקים דיי אהבתי את זה גם בגלל בילי (שאולי היה טמבל אבל היה חתיך ומצחיק) גם בגלל המבטא וגם בגלל שהיה כיף לצחוק על ירמי קפלן וקיילי מינוג

Hieros Gamos

New member
תוכנית מערכונים של יו לאורי (האוס)

וחבר שלו מימי בריטניה העליזים
יו משום מה משחק את האידיוט כל פעם מחדש. שרוטים לחלוטין. אני הסתלקתי, בגרות מחר וכאלה (כאלה= שני פרקים של גריי, פרק של האוס ופרק של NCIS
)

Hieros Gamos

New member
1, 3 ופרק 7 של 4 אבל אותו לא אממ...

עשקתי. לפחות עדיין לא. שמעתי שהולכים להוציא דיוידי של העונה הראשונה ונדמה לי של השנייה ואז יהיה אפשר למצוא גם אותה. look what I did ^^ זה היה ישר אחרי שראיתי את זה אתמול... *אהה עברה הבגרות! תחזיקו לי אצבעות. עיצוב הלך לי טוב, אני חושבת שיהיה לי סביבות ה45/50...תיכנות מונחה עצמים הלך לי פחות טוב
אני יודעת על טעות בחצי סעיף מתוך שאלה של 3 או 4 סעיפים שהאחרים היו יותר גדולים ואמממ עוד שאלה שלא הלכה הכי טוב.... אני מקווה ליותר מ70 ואז יש לי מעל 100 עם בונוסים וכו'
*

זה ממש מוזר

שאפשר למצוא רק את העונות הראשונה והשלישית. בכל מקרה, זאת תוכנית כ"כ מצחיקה, חלק מהמערכונים שלהם כמעט גאוניים. אני מתה על טוני וקונטרול. והנה משהו שלא אני הכנתי - בהצלחה בבגרות.

Hieros Gamos

New member
כן זה באמת די מוזר...מה שכן

זה עדיף על כלום כי פשוט אי אפשר למצוא את זה אחרת...

ilanbt

New member
את לא מבלבלת

ובאוסטרליה מאוד גאים בו על ההופעה שלו בסדרה מכובדת כמו האוס.

למעלה