Oh, please, let that be

Oh, please, let that be

a petting zoo! מתה על המשפט הזה. פרק משעשע. למרות שיש כמה דברים שמציקים לי: 1. לא מפריע לכם שג´וקסר הולך לבית-זונות? 2. ליאה נשמעת בהתחלה בדיוק כמו זינה, ואחר-כך הדיבור שלה משתנה לגמרי. אם היא לא מכירה את זינה ממקודם, איך היא יודעת איך לחקות אותה? 3. אחר-כך היא מחקה את מג לא רע. גם אותה היא לא מכירה. 4. מאיפה מג יודעת להרביץ ככה? ואשאיר אתכם עם אחד מהציטוטים הכי אהובים עלי של גבריאל: "Believe me. If I have to go the rest of my life without companionship, knowing myself won´t be a problem. ועוד אחד לסיום: G: "I was married at the time." L: "Yes, well, we all have our little excuses, don´t we?" X smirks G: "Were you?"

שלומית1

New member
כמה שצחקתי....בקשר למה שמציק לך...

1. חוץ מזה שהמקום הזה הוא בית זונות הוא גם בר ואולי ג´וקסר הלך כדי לשתות איזו כוסית או שתיים. (ואם הוא הלך לבית זונות אפשר להבין למה... אני לא חושבת שהוא מבוקש כל כך) 2. אני חושבת שליאה ניסתה בהתחלה רק להראות קשוחה כי אחרי הכל היא צריכה לחקות לוחמת. ויצא לה כמו זינה.. 3. כנ"ל לגבי מקודם... היא הייתה צריכה לחקות אישה מופקרת (עם כל הנימוס למג..) וכנראה יצא לה טוב... 4. מאיפה היא יודעת להרביץ ככה?? - שאלה טובה!! הכוהנות של אז.. לכו תבינו אותן... ועוד ציטוט מצחיק שהיה כשגבריאל נכנסה לתוך המקדש והאיש אמר לה רק לבתולות והיא עונה לו: what, is it written on my forehead? צירפתי תמונה נחמדה מהפרק...

שלומית1

New member
מצאתי אתר שמפרסם ראיון נחמד..

קראתי אותו והיה די כיף הוא לא חידש הרבה אבל אני אפרסם אותו בכל מקרה יש שם תמונה מהממת של לוסי... הייתי חייבת לצרף אותה..

עדיין מפריע לי

כי ליאה אמרה במפורש - ורואים גם לפי ההתנהגות שלה - שהיא לא כל כך ידעה מה קיים מחוץ לכתלי המקדש. אז איך היא תדע איך צריכה להראות ולהשמע לוחמת, ואיך צריכה להראות ולהשמע זונה? בקשר לג´וקסר, מפריע לי שהוא ילך לבית זונות, ובמיוחד שעושה רושם שהוא כזה לקוח קבוע ובמיוחד שהוא מאוהב בגבריאל. מה שהוא אמר, אפילו שהוא התחרט כעבור רגע, שהוא במרחק עסקה מלהצמיד את שפתיו לשפתיה היה דוחה. ובקשר לציטוט - כן, אני אוהבת אותו. ותודה על כל התמונות.

תמיד אמרתי שהסיבה שג´וקסר היה

´עם מג´ זה בגלל שהוא ידע שהוא לא יכול להיות עם גבריאל, ומג הזכירה לו את זינה, שזה מאין כזה דחף נקמתי בלתי מודע...

האמת היא שהקטע עם מג

היה עוד לפני שהוא התאהב בגבריאל, כשהוא עוד התייחס אליה כ-sidekick של זינה, ועשה רושם שהוא מעריץ את זינה, כולל פיזית. אבל הבעיה שלי היא לא שהוא היה עם מג כשהוא היה מאוהב בגבריאל אלא שהוא ביקר תכופות בבית זונות. לא מתאים לי לדמות.

X-na GIRL

New member
למה אתם חושבים שהוא הולך לבית זונות

בשביל הזונות? לא סביר שהוא הולך בשביל מג שבמיקרה המקום שייך לה? ואם אתם הולכים להביא את הקטע של השיר כהוכחה, אתם מודעים לכך שג´וקסר מייפה את האמת ומזמר עליה! אז סביר שהוא לא התקרב אפילו פעם אחת אל אחת מהזונות והן פשוט חוזרות על המילים של השיר! וליאה- אני בספק שהיא ידעה איך לשחק את זינה היא פשוט אילתרה היא לא שינתה את המבטא שלה אפילו, אפשר לראות שהיא לא השחקנית הכי טובה בעולם! ומישהו שם לב שלוסי הייתה מצוננת במהלך הפרק? זה פשוט הורג אותי בכל פעם מחדש! אההם ומה עוד? אהה לליאה יש שרידים קטנטנים של מבטא קיווי למי ששם לב שימו לב לחוסר ה-R בסוף המילים ואם אני אזכר במשהו אני כבר אכתוב! LONG LIVE THE COW!

ErikaG

New member
כן!!!

אני שמתי לב שהיא היתה מצוננת! והייתי בטוחה (עד עכשיו) שאף אחד אחר לא שם לב לזה...

Joxer

New member
פירוש יפה!

או במילים אחרות, נראה שג´וקסר היה מעדיף להיות עם גבריאל- בחירת ליבו... אבל מכיוון שהלב של גבריאל פונה לכיוון אחר, אז לג´וקסר לא נותר לנסות להתקרב לדמות המזכירה את מושא האהבה של גבריאל... ואולי בצורה מוזרה כלשהי להרגיש יותר קרוב לגבריאל ולספק את תסכולו הממושך... וכו´ וכו´ בלה בלה בלה

למעלה