Oi Gente!

lourinha

New member
Oi Gente!

שלום לכולם רק עכשיו שמתי לב שיש פורום קפוארה בתפוז וכולי מלאת התרגשות אני אנה, נולדתי בישראל אבל אבא ברזילאי ועכשיו אנחנו גרים בSP מתאמנת בקפוארה כבר 4 שנים, חגורה Laranja azul בAbada רציתי להכיר גם אותכם ולא מצאתי שרשור מעודכן אז אני מציעה שאלון: שם (או כינוי בקפוארה): אנה (טטיאנה) או Lourinha קבוצה: Abada SP גיל: 20 (עוד שבוע וחצי) חגורה: Laranja azul תרגיל אהוב: armada com martelo קצב אהוב:Iuna כלי נגינה מועדף: Berimbau

שלום לך וברוכה הבאה..=]]

תשובות: שם: סול..ואין לי כינוי. קבוצה: קורדאו ג'י אורו. גיל:15 חגורה: ירוק- צהוב תרגיל אהוב: אמממ לפי דעתי כולם אהובים עליי כלי נגינה: Pandiero

Kalimac

New member
סאו פאולו!

מי המורה שלך? פשי קרו? פרנילונגו? איזה מדליק
ד"ש לחבר'ה שם מגאטו בראנקו!
ברוכה הבאה לפורום

PureTemptation

New member
*מקנאהעדמאוד*

גם אני רוצה סאו פאולו.....:S אני אדוה, כינוי קפואירה: Bencao קבוצה: אבאדה קפואירה באר שבע. גיל: 17 וחודשיים..:p חגורה: כתום צהוב. תרגיל אהוב : בנסאו ...D: קצב אהוב : בנגלה. כלי נגינה מועדף : פאנדירו, בירמבאו. גמני רוצה ברזיל!!!! :((

samsao

New member
היי

מה קורה אנה? אני samsao מאבאדה באר שבע של בדואינו השם האמיתי שלי הוא אחיקם בן 21 קורדה כתום צהוב איך בסאו פאולו אני רוצה לנסוע לשם... עוד שנה אני עדיין מתלבט בין סאו פאולו או פורטה אלגרה יש לך מסנג'ר או איי סי קיו שנוכל לדבר?

למעלה