ok, אז זה הסיפור לגבי ההקרנה

צוחה

New member
ok, אז זה הסיפור לגבי ההקרנה

דיברתי היום עם הנהלת הפורומים ואמרו לי שמי שמטפל בזה יצלצל אלי היום או מחר או משהו כזה ויסדר איתי את הפרטים אני לא רוצה לשמוח לפני האירוע אבל יכול להיות שיש הקרנה ופשוט צריך לעבור על הפרטים (
) אבל כנראה בזמן הקרוב תהיה הקרנה !!!!!! but dont get your hopes up !

IC4

New member
kickass

אגב אני מפחד מאד שיהיה פה איזה חוק מרפי (שאפשר לכנותו גם לפעמים חוק אייסי) אבל אני אומר זאת בכל זאת: חשוב מאד שההקרנה לא תהיה בתאריך של ה12 זה הכל ואני לא רוצה שעכשיו דווקא הודעה הבאה תהיה מצוחה שאומרת לי "אייסי מצטער לאכזב אבל"

IC4

New member
בואנה יא אומו

שאני לא אשכנע את מנהל הפורום להעיף אותך

IC4

New member
למקרה שמישהו כרגע נכנס לפורום

זאת היתה בדיחה פרטית, אל תסיקו שאנחנו כאלה אנשים

{{Trinity}}

New member
מגניבבבבבבבבב

אני מקווה שלא יהיה לי בדיוק איזה מבחן/משהו אחר... אתה תשלח מיילים עם המועד+השעה לכל מי שנרשם, או שתפרסם את זה רק בפורום?! הי, זה אומר שאני אפגוש את כולכם, ואת IC4

IC4

New member
זה מה שחסר לי בחיים

נקבה שתכסח לי ת´צורה
סתם סתם האמת אפילו עלול להיות נחמד את שם המשתמשת }}TRINITY{{ למרות שאת יודעת שאת תלכי לגיהנום על שימוש בשם האלה לשווא
מאטריקס + קולנוע = כל מה שצריך בחיים זה שתהיה לי הזדמנות לפגוש את האחרים בנוסף , זה בונוס לבונוס

RedStorm

New member
לפני 45 דקות התחיל מאטרקיס בטלוו...

יזיה...... אממ אמממ לראות או לא לראות זאת השאלה אבל תבינו שהכפית לא מתכופפת זה אתם!!!!!

דנה^^

New member
לאאאאאאאאאאאאאא לאא לאאאאאא!!!!!!!!

לא יכלת להגיד קודם??????? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עכשיו מי יקליט לי???????? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ARGHHHH!!!!!!! מתה מעייפות... פיזיקה ולישון. צ´או.

למעלה