OK אני לקראת סיום הכנת ההזמנות

אתי@

New member
OK אני לקראת סיום הכנת ההזמנות ../images/Emo19.gif

והיה ממש לא נורא - זה קצת טרטור ומאמץ, אבל ממש לא סוף העולם כמו שכמה ניסו להבהיל אותי...
מה שנשאר עכשיו זה לקנות מעטפות - מישהו יודע איפה אני קונה מעטפות אבל ממש ממש בזול (לא נראה לי שזאת הוצאה ששוה להשקיע בה יותר מידי...)??? אני כמובן צריכה מעטפות יפות וכנראה שאני אלך על כתום-חמרה שיתאים לעלים שעל נייר האורז. אז למישהו יש רעיונות
תודה, אתי@

אתי@

New member
דרך אגב, את הנייר חתכתי בשתי נגלות

בפעם הראשונה באיזה בית דפוס שהיתה לי איזו קומבינה איתם. העניין הוא שלא הערכתי נכון את כמות הנייר והייתי צריכה לקנות עוד, ואז כבר לא היה לי נעים לבקש מהם עוד פעם לחתוך לי (בכל זאת, גם הם מדפיסים הזמנות, יש גבול, לא?). אז היום הלכתי לחתוך במפעל לחיתוך נייר בשם "מניר" בנחלת בנימין 153. הם חתכו לי את הנייר במקום בלי המתנה, עשו עבודה ממש מקצועית והיו מאוד נחמדים (אפילו נתנו לי קובית נייר בסוף
). כל הסיפור עולה 35 ש"ח. מומלץ ביותר למי שמתכוון לעשות לבד הזמנות

יפעת22

New member
חיתוך נירות - בחינם!!!! ../images/Emo62.gif

במספר סניפים של "אופיסדיפו" חיתוך הנייר הוא ח-י-נ-ם!! החיתוך הוא עצמי, אבל זה מאד פשוט (יש סימונים על המכונה איך לחתוך בדיוק באמצע). אני עשיתי את זה בסניף בפ"ת (רח´ ז´בוטינסקי)

אתי@

New member
כן, אבל פה מדובר בגליונות גדולים

סתם גליוטינה לא מתאימה - קטנה מידי. חוץ מזה שזה צריך להיות ישר ומדויק - ולכן חובה לעשות את זה במכונה לחיתוך נייר. המכונה הזאת מחשבת כמה שוליים לחתוך מהגליון ואח"כ כמה פעמים אפשר לחתוך כל גליון. בקיצור - שווה את ה- 35 ש"ח. וזה מהנסיון הקצר שלי...

אלונהב

New member
מעטפות- בקרביץ ,לא?

ואפשר לראות דוגמא של ההזמנות?
שיהיה בהצלחה....

אתי@

New member
אני אשמח לסרוק הזמנה

לדוגמא ברגע שאוכל. בקרביץ המעטפות יקרות מידי בשבילנו, בערך 1-1.5 ש"ח.

הילית*

New member
זה בדיוק הצבע שאנחנו בחרנו למעטפות

קנינו בסטימצקי בקניון הסביונים לפי משקל ויצא לנו פחות משקל למעטפה

אתי@

New member
נראה לי שאין את המעטפות האלה

בכל סטימצקי, כי נכנסתי לשני סניפים ולא היה להם

יפעת22

New member
אני קניתי מעטפות יפות מאד בחנות בשם

"אבי מעטפות" בת"א. אני לא מוצאת את מספר הטלפון, אבל זה בטוח ב-144.זה בית-דפוס והמעטפות שם ממש זולות ויפות. אני גם הדפסתי על המעטפה את אותה התמונה שמופיעה על ההזמנה (רק בקטן) וזה יצא מאד נחמד.

יפעת22

New member
כן. והטלפון הוא 03-5181685 מחיר

מעטפה הוא 0.50-0.60אג´ יש להם דברים ממש יפים !!!

שירי71

New member
תגידו יש להם מעטפות ארוכות?

משהו צר יותר ממעטפת דואר ארוכה, יותר כמו מין סימניה לספר אבל רחב יותר?

אתי@

New member
לשירי71 - זו לא חנות אלא מפעל ויש

להם מגוון מאוד מצומצם של צבעים ודוגמאות, ובכלל הם לא נוהגים למכור לסתם אנשים ועוד בכמויות קטנות... אין להם את המעטפות שאת רוצה, וגם אני לא מצאתי מעטפות מתאימות...

יפעת22

New member
אתי- אני מצטערת לשמוע ../images/Emo7.gif אני

כן הצלחתי למצוא שם בדיוק מה שרציתי. אני מרגישה לא נעים שהלכת לשם בהמלצתי ולא מצאת כלום...הכוונה שלי היתה טובה.

אתי@

New member
אוי, איזה שטויות - לא נורא בכלל ../images/Emo13.gif

ברור שלא היו לך כוונות רעות
קחי
אתי@

למעלה