OK אני מודה, מה זה נחרב לי הסופגניה

OK אני מודה, מה זה נחרב לי הסופגניה

אז ככה, מרב שרציתי מתוק שמתי 30 כפות סוכר = 3 כוסות במקום 3 כפות!!!!!!!!!!!!! ניחא פעם ראשונה אבל, החלטתי לנסות שוב ושוב סימן השאלה על המתכון לא האיר את עיני ושוב שמתי 30!!!!! כפות סוכר. אז בסוף קנינו אבל, מוסר השכל: 1. מתוק זה ענין של טעם וגם ענין של גבולות 2. לידה, הצלחה, חידוש, באים ביסורים 3. החיוך שיש על פני למרות הכישלון הנחרץ!, מראה שזה לא סוף הדרך 4. מכל עז יוצא מתוק 5. טפו טפו חמסה חמסה, בנסיון הבא תהיה פחות התרגשות ויותר הצלחה אור וחיוך לכולם
 
רק תראי

איך מכל שטות אפשר ללמוד כל כך הרבה דברים נכונים על החיים. זה שמור לאנשים החכמים. שבמקום להתעצבן שואלים מה אפשר ללמוד ממה שקרה פה. ל-2 הייתי מוסיפה שההתחלות הן לפעמים קשות ומתסכלות. ואם הצלחת ללמוד את 3-5 זה הסימן הכי טוב שאת בדרך הנכונה. ובכלל.. אם תרצי לנסות מתכון אחר אז תבדקי את המתכון של האמא הגדולה רות סירקיס מהמטבח באהבה.. (ספר הבישול האולטימטיבי).
 
צדדית יקרה. איזה חיוך בי - ענק!

אפרופו גדולות.. אז אמא שלי היתה אישה גדולה, במימדים, בנוכחות ובידע המטבח. ישבתי בצמא לידה וכתבתי מתכונים שלה. הייתי שואלת כמה מלח (ואני בת 6) והיא היתה עונה: ככה. ומראה לי בידה סימן... היום אם תשאלי אותי כמה תשמעי ממני "ככה". אני לא טועמת לרוב את המאכלים אבל, עדיין לא מגיעה ליכולות של אמא שלי! מענין שהספר שאהבה זה של רות סירקיס מהמטבח באהבה / הנאה וראתה בה אישה שיודעת לבשל וזה כבוד לשמוע דבר כזה מאמא שלי. אין מיקריות!
 

מיכל@בר

New member
רגישת האוזן והמתוק מתוק הזה.....

מה אגיד לך? קראתי, חייכתי, היתה בי איזו עצבובית, ושוב חייכתי. אוהבת את המסקנות שלך, ובעיקר החיוך שישנו לך, אפילו שכך התפקשש... אז קחי אחת שלא אני הכנתי
ושימשיך לך האור....
 
למעלה