OK בשעה טובה זה הגיע גם אלי

• פותח הנושא drew
  • פורסם בתאריך

drew

New member
OK בשעה טובה זה הגיע גם אלי

אתמול, בשעה טובה, עזרו לי להתקדם. מנכ"ל חדש שהגיע לחברה פיטר אותי. עבדתי שם שנתיים. לא סבלתי את המקום ואת האווירה ואת העבודה בערך מהיום שהתחלתי לעבוד ונשארתי כי התעצלתי ופחדתי לעשות שינוי. עכשיו אני מוכן ומלא מרץ לעשות מה שאני באמת טוב בו- אוכל! אני אקים עסק שיספק מזון בריאות טרי ומצונן ללקוחות. הרעיון קיים שיטת השיווק המקורית קיימת. מה שדרוש לי בשלב זה שו השקעה קטנה יחסיל להקמת העסק. החלטתי כי השינוי שזכיתי כי יקרה לי- הפיטורין, יהיו נקודת הזינוק שלי ולא מקודת משבר. אם אתם מכירים מישהו (או משיהי כמובן) שמתעניין בתחום המזון ומעוניין להכינס לעסק חדש ומבטיח וגם יכול להשקיע בו, אנא הפנו אותו אלי. אני מבטיח כי מדובר בהזדמנות אמיתית ולא בסתם פנטזיה. לפרטים: דרור 050-306152 או [email protected]

דרך צלחה

אז בשעה טובה דרור ! אם זה היה צריך להגיע דרך פיטורים שיהיה כך. האם אתה יכול להסביר את מהות העסק או שזאת אינה הבימה המתאימה וההסבר צריך להינתן רק למי שממש מתעניין. איזה סוג של שותף או של משקיע אתה מחפש ? בהצלחה, לך לאט אבל בגדול ! אמיר

drew

New member
פרטים נוספים

תודה על איחולי ההצלחה. אני מחפש שותף עם ערך מוסף - בעל קשר ללקוחות בתחום, או בעל ניסיון מוכח וקשרים בענף המזון וחשוב מאד בעל אפשרויות מימון, ( עצמי או באמצעות גורם שלישי) העסק בא לענות על תחום חדש הנמצא בגידול מפתיע של אנשים העובדים לתזונה בריאה יותר, צמחונית או טבעונית או פשוט מזון בריא יותר. פירוט רחב יותר של התוכנית יוצג לשותפים פוטנציאליים. אשמח לקבל הצעות הערות והארות בתחום ובכלל. דרור 050-306152

למעלה