OK, גם אני רוצה עזרה

אתי@

New member
OK, גם אני רוצה עזרה

איזה להגדיל להורים
שתי התמונות לא ממש סטנרטיות להגדלות להורים. בראשונה אנחנו לא "מככבים" על כל התמונה, והשניה אלכסונית. מה אתם אומרים

האלכסונית. ללא ספק.

אבל למה רק מתוך שתי אלה ??? יש לכם תמונות צבעוניות מהממות!

אבל היא ממש יפה

ובכל זאת רואים אותו טוב. בכל מקרה, כל התמונות יפות. תחשבי רק מה תשמחי יותר לראות בכל ביקור על המזנון, או על הקיר בסלון ! :)

אתי@

New member
../images/Emo6.gif אני אשמח לראות את הקיר

אבל זה לא נתון לבחירתי... אז אולי אני אלך על האלכסונית... אלא אם יש פה עוד אנשים עם דעות

מיה :)

New member
גם אני בעד התמונה ההיא ../images/Emo45.gif

(אולי את יכולה לצרף אותה לכאן?) אבל אם היא לא אופציה, הייתי הולכת על מס´ 2 (האלכסונית).

שמופית

New member
אז תגידי לו שזו התמונה שהבנות

בפורום בחרו, ומה הוא אומר...
גם לדעתי היא הכי יפה

יעלי2

New member
היא יפיפיה ואת לא מסתירה את רונן

תשאלי אותו אם זה משמעותי לו ותקבלי את דעתו. לדעתי תמונה שמסתכלים עליה לאורך זמן כמו שאתם מחפשים, היא לא רק את והוא אלא אתם בקומפוזיציה. כלומר אתם, ומה שאתם מקרינים והרקע היפה שמאחוריכם והפוזה שבה צולמתם. הכל ביחד. לא רק נטו אתם וטיפה פנים מוסתרים. ותחשבי על זה אוי אוי אוי (כמו ז´וז´ו חלסטרה)

dorlim

New member
סליחה אתי,../images/Emo24.gif

אבל אני לא יכול לבחור. אולי תגדילו את שתיהן?

אתי@

New member
../images/Emo13.gif כמו שאמרתי לאונדין

אם הייתי יכולה לראות את הקיר במקום תמונה - הייתי שמחה. אני לא משתגעת על הרעיון שהתמונה שלנו תככב על הקיר של ההורים (למרות שאצל הורי יש קיר שלם של תמונות משפחה מכל התקופות). מכיון שזה לא נתון לשיקול הדעת שלי, וההורים דורשים, אז הם יקבלו. אבל אחת מספיקה בהחלט!!!

צריך גם לחשוב מהצד של ההורים

אני גם מרגישה כמוך עכשיו אבל אני די בטוחה שהתמונות של הילדים שלי (שעוד אין) יככבו בבית, בארנק ובעבודה :) החתולות שלי כבר מככבות !

אתי@

New member
נכון מאוד, זאת הסיבה שאני בכל זאת

רוצה להגדיל משהו. העניין הוא שאני לא רוצה משהו רגיל מידי. יש לנו תמונות שאנחנו עומדים, והן יפות, אבל קצת משעממות בעיני. רציתי תמונה מענינת, אבל גם שתתאים להורים.

למעלה