OK הגזמתי

OK הגזמתי

דברי חכמים בנחת נשמעים, אך כנראה שלמרות גילי המופלג (יחסית לשאר המשתתפים פה) לא החכמתי והגבתי בצורה מוגזמת בעידנא דריתחא.עם זאת, בטעות יצאה לי פרובוקציה שגררה הרבה יותר תגובות מאשר הודעות אחרות שלי (כמו "ליום המשפחה - עוף גוזל" ששלחתי כמה דקות לפני הודעתי הנרגזת). אני שמח שלפחות יש הסכמה שאפשר קצת למתן התבטאויות ולהתחשב ברגישויות אפשריות.לספלית המתוקה, שמחתי על תגטבתך וגם על העובדה שאת מכירה את פועלה של שולמית אלוני. אגב לי יש ביקורת לא מעטה על תיפקודה ודעותיה בשנים האחרונות אך זה לא ממעיט מהערכתי אליה. אני לא מסכים איתך ששינויים חברתיים הם רק תוצאה של תהליכים כי תמיד יימצא מישהו נועז ובעל חזון שיפרוץ דרך גם במחיר אישי לא קטן.כך למשל יש זכויות ראשונים לשי הורוביץ שהקים את הלל ומיד אח"כ חזר בתשובה, לקומץ החילוניים שסייעו בעדו, לירון ידען ( גם אם יש מחלוקת על דרכו) ואחרון חביב, למייסד הפורום שלנו, אלי פלס.

אלי פלס

New member
בנושקה, לא להיבהל...

קורה. טעויות. לפעמים. אי הבנות. הבנת מה אני רוצה להגיד...נכון? אל תשווה אותי כל כך מהר לשולמית אלוני או לשי הורוביץ תרום הודם... גם לא לכבוד הרב ירון ידען שליט"א. אני בסך הכל, אלי נ.ב. לא כל כך ענית לסלולרי אז השארתי לך בסופו של דבר הודעה במשיבון בקשר למפגש... מקווה שתשמע אותה בזמן.

למעלה