OK הקטע שהיה עכשיו עם גרייס היה

Elder

New member
OK הקטע שהיה עכשיו עם גרייס היה

מפחיד ביותר!! מזה הקול הזה ששמו לה? חחחח וגרייס לא יודעת לשחק דמות רעה... רואיםש היא מתאמצת ולא מצליחה

python 4

New member
להפך! היא עושה את זה מצויין.

תרזה למשל בחיים לא תוכל להיות רעה, וגם פילאר לא (היא מקסימום יכולה לצעוק על תרי ולהוריד לה סתירה) וגם אית'ן לא. גרייס כן, וגם איב, סם, שרי ועוד כמה.

Elder

New member
לדעתי ממש לא

אני חושב שהיא שחקנית גרועה גם ככה והיום הדעה הזאת מתחזקת עוד יותר... הדמות של פיית' התאימה לה מאוד!!! כלה זמן בוכה ושברירית... גרייס ממש לא מתאימה לה.

Bow Wow2004

New member
מה זה צריך להיות?!?! ../images/Emo46.gif

כותבים בפורום בין השעות 16:00-16:40 ??! איך אתם לא מתביישים להפסיד אפילו קמצוץ מיצירת המופת שנקראת תשוקות?!? אני פשוט לא מבי... רגע אחד, רגע אחד... עכשיו הכל ברור לי... אתם סתם 2 משועממים!!! ולא רק אתם, הפרק היום היה כל כך משעמם שחיכיתי שהוא כבר יגמר. בנוסף גם הסתכלתי בשעון בערך כל 5 דקות. לי נראה שזה בגלל שהראו היום את שרידן ולואיכס בכמויות מוגברות. ותמיד נחמד לראות בחור לטיני בדם מדבר בספרדית במבטא הכי אמריקאי שיש. כמו שאמרתי: לואיכ

python 4

New member
חחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

'חביבתי'... LOL
הרגת אותי. אני פשוט שכוב על הרצפה מרוב צחוק.
באו =

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח באוו שלנו הוא "חביבי"../images/Emo68.gif

ולא חביבתי
למרות שמתאים לו

I n n u e n d o

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה היה קטע ע-נ-ק
פשוט ישבתי שם וחייכתי.. שמתם לב שלא היה כבר המון זמן מיגל-צ'ריטי
ואיזה יופי שואיסים היו היום

מה היה כל כך גרוע???

איזה מזל שבדיוק היום היה פרק טוב... ונצל"ש מישהו יודע כאן מתמטיקה?.? פרופרציות..(משפט טלס)?? סדרות?? אם תעזרו לי זה יהיה נחמד..

python 4

New member
משפט טאלס../images/Emo132.gif

ישר המקביל לאחת הצלעות של המשולש, מקצה על שני הצלעות האחרות, או על המשכיהן, קטעים פרופורציוניים. והמשפט ההפוך - אם ישר, החותך שני צלעות של משולש, מקצה עליהן קטעים פרופורציוניים, הרי הישר מקביל לצלע השלישית. שלא נדבר על המשפט הישן והטוב, שני ישרים המקצים על שוקי זווית קטעים פרופורציונים – מקבילים זה לזה. ונסיים בניחוח קלאסי - אם קבוצת מקבילים חותכת שני ישרים, הרי היא מקצה עליהם קטעים פרופורציוניים. שאלות

לא יכולת להסביר את זה יותר טוב...

חח... מאיפה הבאת את זה.?? לא למזלי היה לי היום שיעור כפול.. והמורה הצליחה להסביר לי את זה קצת יותר טוב..ממש בקצת...

למעלה