OK, זה הולך ומסתבך, שימו לב:

python 4

New member
OK, זה הולך ומסתבך, שימו לב:

פתיח מס' 3 - פתיח הסלט:
ניקי
ויקטור
ג'ק
אשלי
מייקל
כריס
פול טוב, אז זה כבר ממש מוזר. קודם כל, כל האנשים כאן מופיעים בפתיחים קודמים: ניקי וויקטור בפתיח הניומן (מס' 1, שהיה ביום א'), מייקל כריס ופול מופיעים בפתיח מס' 2 (של עו"ד וחבריהם, וויקטוריה) וג'ק ואשלי מופיעים בפתיח האבוטס. למה סתם ככה לאחד את כולם לפתיח אחד? ומילא את ג'ק, אשלי, ויקטור וניקי, לזכר ימי המשולשים העליזים של שנות התשעים. אבל מה דוחפים לכאן את מייקל, כריס ופול? נו טוב, מילא כריס ופול, יש להם קשר לניומנס. אבל למה מייקל? נקודה נוספת - למה לבזבז פתיחים על שחקנים שהופיעו כולם בפתיחים אחרים? הרי אם ישנם 5 פתיחים שונים (זה עדיין בחקירה) ו- 7 אנשים לפתיח, הרי שחשבון פשוט יראה שאפשר להציג.. אמממ.. נו, 35 אנשים סה"כ. אומנם יש פחות שחקנים, אך נראה מוזר העניין שבתקופה של קיצוצים ומיתון כבד המפיקים בוחרים להכפיל את נכוחותם של 7 שחקנים, על חשבון שחקנים שלא זכו להיכנס לאף פתיח (קרי, הטריש, הראול ועל פי מקורות זרים גם הדייאן, אך גם זה עדיין לא הוכח). ומה עם מרי, לין, אסתר ומיגל שזכו להיכנס לפתיחים הקודמים? האם עובדת היותם שחקני רקע לא מכבדת את הרקע האדום החדש, או את המוזיקה הקופצנית? ומילא, הם מכפילים את נוכחותם של השחקנים הראשיים בפתיחים - ויקטור, ניקי, ג'ק ואשלי - לגבי ארבעת אלה אני סבור שכל יושבי הפורום המלומדים יסכימו איתי שהם בהחלט מצדיקים הכפלה. אבל מייקל? אני יכול לחשוב על לפחות עוד 4 שחקנים יותר ראשיים ממנו - ויקטוריה, למשל, או קתרין אם תרצו. אתם יודעים מה - אפילו לליבי וניק יש יותר זמן מסך מלמייקל. בעצם אפילו לשיניים יש יותר זמן מסך למייקל, ואתם לא רואים את השיניים ביותר מפתיח אחד, נכון? ואם כבר משקיעים בפתיחים כפולים, מדוע לא עושים פתיח נפרד לאבוטס? הרי היה פתיח נפרד לניומנס (זה שהיה ביום א') שהציג רק את הניומנס. אבל אין פתיח שהוא מיוחד לאבוטס. מה זה הקיפוח הזה? הרי יש מספיק אנשים בשביל פתיח יחודי לאבוטס (ג'ק, אשלי, ג'ון, ג'יל, בילי, ואתם יודעים מה - גם כריס ופול). רואים שהמפיקים אוהבים יותר את הניומנס (מעניין למה באמת). לגבי הפרק של היום.. טוב אה.. היה יפה.. רמונה.. וכל אלה. היתה שם רמונה, לא?

Dawn12

New member
צר לי להרוס את התזה

אבל זה לא היה מייקל היום בפתיחה. זה היה בראדלי כמובן!

python 4

New member
או , מממ.. ובכן.../images/Emo9.gif

זה מה שקורה אחרי יום עבודה עמוס של 10 שעות בלי הפסקה. כבר מפסיקים להבחין בין פרצופים. תזה חדשה
אז ויקטור-ניקי-ג'ק-אשלי-בראד-כריס-פול. זה הרבה יותר תמוה ממקודם! כי הרי מילא מייקל, הוא מצומד לכריס ופול שזה סביר, הרי חצי מהזמן מסך שלו זה עם פול. אבל בראד? אני מבין את זה שבראד אולי היה צריך להיות קשור לניקי. למעשה, אם הסדר היה כזה: ויקטור-ניקי-בראד-ג'ק וגו', הרי שזה הרבה יותר מוצלח: כל אחד קשור לשניים שמצדדיו. בראד קשור לניקי מצד אחד (binding זה מאוד פופולרי בונציה) ומהצד השני של הבראד מצוי הג'ק, שכמובן קשור גם הוא אליו, בדרכים אחרות. השאלה שנותרת חסרת מענה, אם כן, היא למה כריס ופול שם? ומה הקשר של בראד וכריס? לא נראה לי שהם נפגשו פעם. (טוב, אולי רק על סיפון הניומן אנטרפרייז).

python 4

New member
התכוונתי לומר

שחצי מהזמן מסך של מייקל הוא מבלה עם כריס, לא עם פול. טוב, גם עם פול. ואת החצי השני הוא מבלה עם מישהו מהווינטרס וספיחייהם. אגב, לא ראיתי עדיין פתיח של הווינטרס. לא מסתדר עם המסך האדום?

פייטון

אתה גם מרצה על סוגי הפתיחות באוניברסיטה
התלהבת קצת יותר מדי, לא? בל נשכח את מייגן וטוני שלא מופיעים, אבל את זה עוד אפשר להבין
כי הם עומדים לעזוב אבל טרישה שהיא ציר משמעותי? ודיאן? הרי שתיהן הולכות לשחק תפקיד מאוד מרכזי השנה, ממש לא מובן ובאמת גם לי לא זכור פתיח של הווינטרסים. יכול להיות שהיה פעם אחת, אבל זה לא חקוק בזכרוני, אז משהו כנראה לא בסדר שם

python 4

New member
אל דאגה, צהובונוש יקירי

למען עתיד האומה "כדי להגן על כל תושבי המדינה" אני אמשיך את המחקר שלי בנושא הכאוב הזה, גם אם זה יעלה לי בדמים. ידרשו כמה פתיחי-ווינטרס שידרשו, I'll get to the bottom of this, so help me luis.

אור2221

New member
זו פתיחה צופת עתיד - ספוילר

אשלי ובראד הם הדבר הבא (אחרי שלויקטור ואשלי יהיה את הקטע הקטן ותודה לאל הזריז שלהם) ואלוהים יודע שהם יסתובבו לויקטור וניקי מסביב לזנב לארבע שנים הבאות, לצערי, הרביעיה הזאת עוד תדיר שנה מעיניך. כריס ופול הם יחידה נפרדת, כי היו צריכים לדחוף שם עוד זוג.

python 4

New member
אור יקירה,

אם בראשלי יעשו צרות לניקטור תאמיני לי שזה לא ידיר שינה מעיניי. להפך. אגב, אין פה יחידות נפרדות. לדעתי (וזה ספויילר) כריס ופול שם כי בעתיד הולך להיות רומן רציני בין כריס לבראד (איך נקרא להם - בריס או כראד?) ולכן כריס שם. או שאולי לפול יהיה רומן סוער עם בראד? that remains to be seen. אגב אני חוזר לנקודה שלי - אם יש להם מקום לדחוף עוד זוג למה את כריס ופול שמופיעים בפתיחה משלהם ולא למשל את אסתר ומיגל שלא מופיעים בכלל?

python 4

New member
חשבתי על זה,

למה שלא נעשה כמו בפורום צ'וקות ונקצר שמות זוגות? על משקל שואיס וצ'ריגל. זה נשמע מטופש, אני יודע, אבל גם בפורום ימ"ח עושים את זה (בופּ) ומה שעושים בפורום ימ"ח לא יכול להיות מטופש. חוץ מזה שאנחנו יכולים להוכיח אחרת כאן בפורום אינטליגנטי זה. אז את מי יש לנו? off the top of my mind... - בראשלי (בראד+אשלי) - מקבילי - קאלקום (קאלי+מלקולם) - ראטריש - תוֹנַה (תומס+נינה) - כרול, או פריס (פול וכריס) - שרוניק - ויקטוריה.. אה בעצם אין לה אף אחד - גרירוס - טוייגן (טוני ומייגן) זהו. יש עוד? אה כן, דייקל (דייאן ומייקל. נשמע לי כמו איזו לסבית. לא זוג טוב)

אור2221

New member
התכוונת בטח

ל טראשלי (Trash-Bradley)... פול ובראד - אחלה :) כריס ואשלי - עוד יותר טוב, שתי מכות כאלו ביחד, אני אוכל לFW אותן ביחד.

dviridit

New member
אטיזה מחקר עשית פה! כל הכבוד!

מצטערת שאיני יכולה לעזור לכם בינתיים. אפילוו איני יודעת על מה אתם מדברים. ראיתי רק פתיח אחד ואפילו לא שמתי לב מי היה. אני מבינה שיש פתיח לכל משפחהה,מה? עידית האוהבת ומתגעגעת לכולכם

python 4

New member
אז זהו, שלא.

היית מצפה שיהיה פתיח לכל משפחה, נכון? אבל רק הניומנס קיבלו פתיח שהוא כולו שלהם. ליתר זיווגו איזה זוג או איזה עורך דין. מגעילים הניומנים האלה, חושבים שהכל מגיע להם.

פייטון יא מצחיק

יש פתיחה לאבוטס
זאת ועוד, ואפילו נתנו ל היא היתה הראשונה שחנכה את הפתיחות האדומות
ג'ק-אשלי-ג'ון-ג'יל-בילי-מאק-קתרין (ולמעשה את כולם אפשר להחשיב כ"אבוטס"
) ולגבי שיניים, הוא לא מופיע (הוא לא יהיה הרבה השנה) אבל קאסי לעומת זאת כן מופיעה באחת הפתיחות (להגנתה היא תופיע יחסית הרבה, מעניין מה חושבות על זה טרישה ודיאן שהופלו לרעה
) זה מה שעושים כשנשארים בבית במקום לקנות מתנות לפסח

python 4

New member
נכון, אני זוכר שהפתיחה הראשונה

שהיתה היא של האבוטס, אבל בעוד שלניומנס יש פתיחה שהיא בלעדית שלהם לאבוטס דחפו גם את מק וקיי. הקשר ברור - מק קשורה לבילי וקיי קשורה למק, אבל בכל זאת. קאסי מופיעה בפתיח הניומנס. אגב - זה אומר שיש 7 ניומנים ו- 5 אבוטים. פעם זה היה ההפך. כשניקי הפכה מניומן לאבוט זה השתנה לתיקו 6, אבל אז ניקי שוב חזרה לקבוצת הניומנס (הבוגדנית) והשיבה את היתרון למשפחה המשופמת.

אור2221

New member
ניקי, יקירי

תמיד היתה ניומן, גם כששם המשפחה שלה היה אבוט. אתה זוכר את הפרקים שמיגל היה מתבלבל וג'ק היה חוטף קריזה? אני זוכרת גם פרק גדול, קצת אחרי שויקטור התחתן עם אשלי, שאשלי היתה בחווה ודיברה עם ניקי וג'ק ומיגל בא ביציאה של "MRS NEWMAN" וגם אשלי וגם ניקי הסתובבו. היה מבדר.

noname20041

New member
אויי פייתון.. מה נסגר איתך????

כמה אפשר להתפלסף על איזה 20 שניות?! אפילו המפיקים לא חשבו על זה כ"כ הרבה .....

junny

New member
העם איתך- פייתון

אני עוקבת אחר הדוקטורט שלך באדיקות (וגם קצת גיחוך..) תמשיך ככה ואני אעניק לך את התואר ד"ר פייתון

למעלה