OK חברים השאלה של היום היא....

טל של 4

New member
OK חברים השאלה של היום היא....

שמות חיבה??? איך קוראים לבן הזוג ושם החיבה שלו, איך קוראים לכל אחד מהילדים ושם החיבה שלהם איך קוראים לכם ושם החיבה שלכם. מאיפה אני מביאה את השאלות האלה?? חסר לי שם חיבה לאחת הבנות
. סקרנים
? התשובה למטה.

טל של 4

New member
והתשובה שלי:

לבעלי אין שם חיבה, יש לו שם יפה מדי, אז לא הורסים. לילדי: יואב הוא כמובן פרוחצ´וק נועם כמובן נמנמיקה נועמי וגוזליטוש רוני היא רוני דובוני רוני מקרוני ורונה ורק לעומר לא נשאר
הצעות בבקשה!!! אה ואני סתם טל ואמא שלי קוראת לי טלי ולפעמים חברים קוראים לי טלוש

keren1

New member
אצלנו: ../images/Emo71.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo28.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo66.gif

קרן - אבי קורא לי קורקור/קרולינקה (הכי מצחיק שנה שעברה דניאל קלטה את השם קרלוניקה והיא התחילה לקרוא לי כך ובעקבותיה כל ילדי הגן היו קוראים לי "הנה הגיע קרולינקה")
לבעלי קוראים משה אך הוא קורא לי SWEET או PUMPKIM (בעקבות נשואים פלוס) וגם אני קוראת לו SWEET. הדבש נוטף מאיתנו לא?
דניאל אנחנו קוראים דנדוש ואני גם קוראת לה לפעמים קסם/אוצר (היא לא מוכנה שאני אקרא לה אוצר. והיא לא מוכנה לשמוע את הפרוש).
שני - שנונה, שנקה, שנשונה
מתן- תן תן, תנצוקה האמת שאבי המציא לכל אחד שם חיבה: אני - קרולינקה. משה - משה רבנו. דניאל - פוצקי. שני - קוצקי או קוקי. מתן - תן תן.

אז ככה....

שם החיבה שלי הוא מומו של אישתי נינית שלאור זה אורצ´יקולה של תום תומצ´יקולה של אביב אביב החביב או אביבוש

nonana

New member
אז שלי ככה../images/Emo8.gif

נעה- נעל´ה , אפרוח מתוק, מלאך שלי. נעמה- נעמונת, אפרוחונת, בובי, מלאך גואל שלי (פשוט ילדה נפלאה). נדב- נדבוש, נדביל´ה, חתיך שלי. ועוד ועוד בלי סוף אני מוסיפה שמות. לי קוראים לי בבית- ללי, ללוש ואת שמי.

היי כולם חזרתי ואני כולי אתכם אצלי

שמות החיבה הם לבעלי קוראים עמית ואני קוראת לו עמיתי או חמודי או מתוק - דביק לא לי עמית קורא פרח
החברים קוראים לי שרקה והילדים עוד לא מדברים לדנה אנחנו קוראים - דינדין, איגו- שיגו, גזובנה(בפולנית גזים) ובירביר לעומר אנחנו קוראים - עומריקו וחמוריקו(לא הכי חינוכי) וקושקושעומר

הי נוננה איך את והילדים לא יצא לנו../images/Emo25.gif

להפגש מאז הצאט אל שאגה קראתי את כל הודעותיך אני מתעדכנת יום טוב ובריא

אוגי ושוגי ממה זה בא? כי אצלנו השם

של דנה איגו - שיגו זה איגואנה שיגוענה כי היא היתה משתוללת בשיגעון על הבטן כמו איגואנה

keren1

New member
יש איזושהיא מפלת ברחוב שומשום

(האמריקאי) COOKIE MONSTER? משהו כזה? אז אוגי זה עוגיה ומפה הדמיון.... היא היתה יכולה להיות לפעמים כמו מפלצת קטנה. אבל אל דאגה עכשיו זה עבר לה ונשאר הכינוי שהוא חמוד.

רז2

New member
שמות חיבה ../images/Emo13.gif

אז ככה, לי ולבעלי אין שמות חיבה (איזה משעממים אנחנו
) לרון אנחנו קוראים "רונצ´ו פונצ´ו" ולשיר "שירשיר", אז אם יש למישהו רעיונות נוספים לשמות חיבה לשיר.. הם יתקבלו בברכה, לא מצאנו משהו אחר!

קרנושה

New member
טוב, אז אצלנו זה הולך ככה:

לבעלי אני קוראת בובי...וגם אני בובי שלו.....רק כשאני כועסת עליו אני אומרת את שמו המלא שנדור..... ליאור=ליאורי, ויש לה שם חיבה בהוגרית-מיצי מצי...בתירגום זה פו הדוב.. מתי-לרוב קוראים לו בהונגרית קוקוץ-בתירגום תולעת...כי הוא כזה קטן וגמיש.... ליהיא=לולי, ליהושית...

anat30g

New member
שמות החיבה שלנו

אז ככה - לבעלי קוראים אריה - אמא שלו קראה לו שם חיבה רומני (מה לעשות - היא גם חמות וגם רומניה).. אריקו דהיינו אריה הקטן. לי אין שום שם חיבה - רק חברה שלי קוראת לי נתי... וגם זה לפעמים. לעמי אנחנו קוראים עמי-ממי. לשירלי קראנו טילי - כי ככה היא נהגה לקרוא לעצמה שהיתה תינוקת... עכשיו דוד ונתנאל קוראים לה טיטי - אז זה השם החדש שלה... אבל לשירלי יש המון שמות החל ממכשפולה, צ´פצ´ולה, מכשפופה... על כל הוריאציות של מכשפה... נחשו למה???? היא עושה קסמים על כולם
התאומים נתאנל ודוד: אז לנתנאל אנחנו קוראים נלוש. לדוד - דודו ודודון ודודו-בודו וכל מיני בסגנון. אגב לשניהם יחד אני קוראת ג´וקי ובוקי...

למעלה