OK,מבצע הכר את החבר

drunky

New member
OK,מבצע הכר את החבר../images/Emo185.gif

בואו נכתוב שרשור שכל חבר בפורום יכתוב את הפרטים שלו וכל מה שבא שנדע יותר אחד על השני.... אני אתחיל שם:רועי גיל: 18 (אתם יודעים מתיי.. בנתיים עוד 17) כיתה: עדיין יב´ (מקווה לסיים גם...) גר ב-:מבועים.... באיזור באר-שבע אופקים-נתיבות למי שמכיר אוהב: רוב הזמן טלויזיה ומחשב, קניות, לצאת להיות בפורומים...... מה שבא: רוצה להביא להצלחת הפורום הזה כי אני מרגיש שאני עוד החברים הבודדים שפה בונים אותו ממש מ-0 וממש נקשרתי לפורום הזה למרות שאין לו הרבה משמעות...

s k i p p y

New member
עכשיו אני../images/Emo140.gif

שם: עודד גיל: 13 כיתה: ח´ גר ב: רעות, ליד מודיעין, בין תל-אביב לירושלים. אוהב: לעשות ספינינג, לשחק סקווש, לשחק (תיאטרון) וכמו כולם לראות טלוויזיה ולשחק במחשב. OK,זה אני, מה עם כל השאר?

shirany

New member
עכשיו אני שירן החמודה...../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אוקי אז...
שמי שירן גיל: 17 (ב 18.7.85 בת 18) כיתה :יב לצערי הרב...(רק בכיתה יב אוףףףףףףףףףף) גרה ב: ליד אופקים אוהבת
: לצחוק עם רועי על אוסי (המורה לאזרחות שלנו היא יפה חבל"ז) לצייר ,לראות T.V ,להיות עם אחייניי המקסימים תכירו אלי וסלין..
לגלוש באינטרנט... עכשיו חידוש מה אני שונאת: שונאת ללמוד להיסטוריה במיוחד (חה חה נו רועי איך אתה מתקדם..) ,לא הכי מחבבת לישון.. שונאת את לילה המורה להיסטוריה בכלל כל מה שקשור להיסטוריה...שונאת שמשעמם לי טוב בטח שעממתי אותכם...
אז חוץ מהכל בהצלחה לכולם במיוחד בהיסטוריה...

N11R

New member
אני../images/Emo70.gif

שם: ניר גיל: 13 (5.10.89) כיתה: ח´ (איזה באסה אתה ושירן כבר ב-יב´
) איפה אני
: רעות (תראו פרוט אצל עודד...) אוהב: את פטל
, לשחק במחשב, טלוויזיה, לבלות עם חברים ו... לא זוכר... מה שבא: פטל לא לעשן

למעלה