OK מצתארת בעמת אבל לא יכולה לעצור א

פרוזק

New member
OK מצתארת בעמת אבל לא יכולה לעצור א

אני מקורקעת פה למיטה בגלל שפעת מעצבנת (בקיץ ^#^$^^#) ולא יכולה לעשן חצי סיגריה בגלל הגרון המעצבן אזה, אז אני דיי במחסור בניקוטין וזה בכלל לא נחמדדד. נעלצתי לבתל פגישה עם הפסיכולוגית שלי בגלל השפעת הזאת מה שעוד יותר מרגיז כי בעמת יש לי על מה לדבר איתה והפעם זה יצתרך לאמתין ואני לא טובה בסבלנות זה לא הצד החזק שלי ממש לא. בבית פה מאמינים שזו עוד אחת מהצורות המשעשעות אך לא מצחיקות של הלחץ שלי לצאת אחוצה בגלל החתונה שהיא דרך הגב ביום חמישי הקרוב והם רוצים לאפר אותי, אותי?!!! אמאל´ה בסוף הפ עוד יעסו ממני בן אדם לא מספיק שמלבישים אותי בשמלה שחורה צמודה כזאת אני גם צריכה להתאפר . הה שכחתי נעלי עקב איך איך נתתי להם לאפריד אותי מהנעלי כדור סל שלי והשרוואל והחולצה הגזורה איך? עצילו אני מתחילה להיות נורמלית. לפנאי שבועיים הסתובבתי עם ביקיני לייד אנשים שמכירים אותי עצילו .... טוב נראה לי שזה הזמן לכחת כדור ולחזור למיטה אז סי יו

Mאיה

New member
קראתי את ההודעה שלך...

וצחקתי...את יודעת מה הכי הצחיק אותי? המשפט שלך:"הצילו אני מתחילה להיות נורמלית". ועוד אחד:"הסתובבתי עם בקיני ליד אנשים שמכירים אותי"... וואי, את מדליקה. ולא שכחת לתאר את נעלי העקב... אם זה ינחם אותך- אני שותפה לשפעת שלך... סתם רציתי להגיד לך שנהניתי לקרוא אותך. Mאיה.

פרוזק-תהיי בריאה חמודה

את גורמת לי לצחוק על הבוקר-כי מסתבר שאת קולעת יותר מידי לראש שלי:) "אמאל´ה בסוף הפ עוד יעסו ממני בן אדם לא מספיק שמלבישים אותי בשמלה שחורה צמודה כזאת אני גם צריכה להתאפר . הה שכחתי נעלי עקב איך איך נתתי להם לאפריד אותי מהנעלי כדור סל שלי והשרוואל והחולצה הגזורה איך?" אני הייתי כותבת רק בשינוי קטן-"איך נתתי להם להפריד אותי מהטרניג פיג´מה
)-שמלה ונעלי עקב, ביום שיהיו עלי זה בטח יהיה טעות
, משהו דמיוני:) תראי את משתפרת -אבל עזבי אל תגזימי עד הסוף ועוד תהיי לי נורמלית
, כי אז תגלי כמה החיים לא נורמלים :). דבר אחד טוב שאת לא יכולה לעשן-סוף סוף אוכל לנשום בחדר בנחת -בלי עשן סיגריות שגומר לי את האויר
רחל-נשמה רחי לך כמה פרחים-שיעשו לך הרגשה טובה למרות השפעת

פרוזק

New member
רחלוש

לו ידעת כמה אני מתה לסיגריה אמא שלי בכתה לי אתמול שחיסלתי לה קופסה שלמה סתם כי אדלקתי נחנקתי כיביתי. אבל היום זה כבר יותר טוב אני יכולה לעשן חצי סיגריה לפנאי שאני נחנקת שוב נתשו אותי לבד בבית וכולם ברכו להם מפה ולו רק בגלל שהם לא רוצים להדבק ממני את חייבת לציין שזה בעמת מעוד יחודי להיות עם 38 חום יומיים לפנאי החתונה של אמא שלך, אני רק מכווה שעד מחר זה יעבןר בעלה של אמא שלי (אני מתעמנת על המשפט אזה) שאל אותי אם יהיה לי נוח בשמלה אמרתי שאחריי שתיי וודקות לא נראה לי שזה יפריע לי, ברגע שהפסיכיאטר שלי שמע על התוכניות שלי הוא כמאת עף מהכיסא שלו אבל נראה לי שגם הוא אשלים עם העובדה שאני הולכת לארגן לעצמי קוקטל בבטן בכל מקרה הוא רוצה לראות אותי בבוקר של החתונה כדיי לנסות לשכנעה אותי בפעם האחרונה שלא כדאי לעשות את זה אבל לא ילך לו. וזהו סורי על החירפון אבל זה מה שקורה כשמערבים כדורים נגד דכאון עם כדורים נגד כאבים ודקסמול קולד

למעלה