...ok

...ok

עכשיו גיליתי שידידה שלי אמרה שהיא דיברה עם אשלי באיי סי קיו וזו אשלי המקורית... כמה שקשה לי להאמין לה והכל אולי זה נכון... ואני יודע שהיא לא עובדת עליי כי היא נשבעה והכל (אולי לחלק מכם להשבע זה כלום אבל בשבילי זה רציני) והיא אמרה שהיא דיברה גם (כמו שהזכרתי כבר...)... בכל מקרה היא אמרה שאין לה את המספר כי הלך לה האיי סי קיו ואני מאמין לה כי יש לה איי סי קיו נורא חדש של איזה 9 ספרות שמתחיל ב-.......16. בכל מקרה מחר היא תנסה להשיג לי את "המספר של האיי סי קיו של אשלי" בתקווה שזה המספר האמיתי... בכל מקרה אם באמת זאת תיהיה "האשלי האמיתית" אני אודיע לכם...

AM16

New member
נקווה שזה אמיתי.

אבל איך היא יכולה לדעת שזאת באמת אשלי?

זה העניין...

שגם לי אין מושג... ושאלתי אותה... אבל היא מתחמקת... חחח מקסימום עבדה עליי אז שטויות
או שפשוט היא לא יודעת ולא נעים לה להגיד לי שאולי עבדו גם עליה... בכל מקרה נקווה שזה האיי סי קיו המקורי מה שהיא תביא לי... יש לי רעיון אני אשאל אותה אם היא נפגשה אם ילדה מישראל שקוראים לה עדי... ואז נדע אם זו האשלי המקורית חחח

Alexis14

New member
איך היא יכולה לדעת באמת?

ואיפשהו שמעתי שלתאומות יש מסנג´ר

יכול ליהיות מאוד...

שיש להן Instant Messenger וזה מאוד הגיוני שיהיה להן את זה כי לא כמו בארץ בשביל האמריקאים זה תכנה מצוינת להתכתבות ואני יודע את זה כי יש לי דודים בארה"ב והם וכל החברים שלהם שם משתמשים בזה... בכל מקרה אני אברר לעומק... ול-AM16 למי שלחת מסר?

AM16

New member
לך

זה התעקב כי נתקע לי המחשב יצא לי חרוז

נכון באמריקה לרוב יש AOL

חברות שלי נסעו למשלחת לאמריקה כבר לפני הרבה זמן, בערך...
ולכולם שם יש AOL (גם לי יש, אני לא יודעת איך משתמשים) ): וגם לא בטוח שיש להן בכלל זה להתכתב.

למעלה