Okay, class, settle down. I've got some news

richter

New member
Okay, class, settle down. I've got some news

כפי שבוודאי שמתם לב לאחרונה הפורום התקשה לייצר תוכן חדש באופן יום יומי. גם התקופות בהן שודרו פרקים חדשים היו להערכתי פחות פעילות מתקופות מקבילות בעבר. שוחחתי עם החבר'ה למעלה. הנהלת תפוז שוקלת להקפיא את הפורום לתקופות כמו אלו שבהן לא משודרים פרקים והפורום בבצורת המשמעות היא שכל התוכן הישן יישמר, אך לא ניתן יהיה לכתוב הודעות חדשות. לדעתי לפורום יהיה קשה להפשיר מתרדמת כזאת, גם בתקופה בה ישודרו פרקים חדשים. בינתיים אנחנו "על תנאי" ובהמשך תהיה החלטה סופית מטרת השרשור בעצם היא להתייעץ איתכם, חברי הפורום אשר מהווים את כל תוכנו ההקפאה מן הסתם לא טובה לנו כגולשים, אך אם רמת הפעילות של הפורום תישאר זהה - היא בלתי נמנעת. מה אתם חושבים? בהמשך לכך, האם יש דברים שאין והייתם רוצים לראות? או דברים שהייתם רוצים לשנות? מבחינת הפורום? התוכן? ניהולו והתנהלותו? אשמח לשמוע את דעתכם אם יש מישהו שלא רוצה לכתוב על גבי הפורום אני זמין תמיד גם דרך המסרים האישיים

with or without

New member
עד כמה שזה כואב...

ההקפאה באמת בלתי נמנעת... . תראה, אפילו עכשיו, הודעה חשובה כזאת, כבר הועלתה לפני 12 שעות ורק עכשיו התגובה הראשונה. אכן כואב, אני מתה על הפורום הזה, אבל ההקפאה בלתי נמנעת ולצערי ממש אין לי הצעות ייעול, ההתייעלות היחידה תהיה אם יהיה יותר חברי פורום.

with or without

New member
האמת...

עכשיו שאני חושבת על זה. אם יקפיאו את הפורום בין העונות... אז תהיה פגיעה קשה גם בתקופת הפעילות שלה, תחשוב על זה.. אם מישהו חדש יכנס לפורום ויראה שאין פעילות אז הוא גם לא יחזור בתקופת הפעילות. וכדיי לשקם את הפורום צריך כרגע כמה שיותר אנשים... חבל.

richter

New member
my thoughts exactly..

השאלה היא איך משקמים את הפורום אם נכתב פה למשל בשרשור שהמצב הנוכחי לא בהכרח רע, אז מבחינת הגולשים (או חלקם) אין צורך ב"שיקום" בנוסף על כך, אחרי 12 עונות אני חושב שלא קל ליצור תוכן פורומי חדש לסדרה על בסיס יומיומי מצד הגולשים הקבועים, לפחות בתקופות שבהן אין פרקים חדשים... אלא אם מדובר גם על אוף טופיק אולי.

with or without

New member
הבעיה היא כזאת...

אין בפורום הזה התעניינות מעבר לדיון על פרקים. בזמנו ניסיתי להחיות את הפורום בין העונות על ידי העלאה פעם בשבוע של פרוייקטים אחרים שמאט וטריי עשו, אבל ויתרתי כי זה לא נחל הצלחה- התייאשתי לאחר שבועיים. בנוסף פה ושם יצא לי לעלות ראיונות או מאמרים וזה גם לא זכה להתייחסות. ניסיתי לפתוח שרשור "עובדות על הסדרה ועל היוצרים" עשיתי רשימה ארוכה של עובדות שידועות לי, אבל ללא התעניינות... העובדה היא, שפשוט צריך יותר חברי פורום... תקן אותי אם אני טועה, אבל בעבר היו יותר חברי פורום והפורום כמובן היה יותר "חי".. מה קרה מאז?

לא מבין את ההגיון הזה

אז בגלל שאין הרבה פעילות בפורום צריך "להקפיא" אותו? למה? מה זה נותן? מה, זה בא בחבילה- או הכול או כלום? לא הבנתי מה הקטע.... אין הרבה מה לשנות, הפורם בסדר גמור. כשיש פרק חדש מעלים לפה תקציר לפני הפרק, יש דיון אחרי הפרק, יש שאלות מידי פעם של אנשים על פרקים, על מכירות, ויש כל מיני משחקים לעיתים רחוקות. זה מספיק בשביל להשאיר את הפורום פעיל.

richter

New member
מספיק (אולי) מבחינתינו

אני מניח שפורום לא פעיל יותר מכביד על השרתים למשל מאשר מביא תועלת לתפוז ניקח לדוגמא את המשחקים? האם יש דרישה למשחקים לעיתים קרובות יותר? בד"כ ההיענות לא כזאת גבוהה. עד כמה שזכור לי גם כשהיה משחק עם פרס נחמד ההיענות היתה פחות מהמצופה מבחינתי

Freemee

New member
האמתי הטיעון הזה מוזר

משאבים? give me a break... גם ככה יהיה אפשר להכנס לפורום... רוב התעבורה היא מהצפיה בפורום, לא מהכתיבה אליו.. ככה שהאמתי שאני לא יודע מה הסיבה.. מה לא באגו שלהם לראות פורום לא מתפקד כראוי? חושבים שיצא להם שם רע?

מישהו 2

New member
למה? יש לכם אפילו גולשים חדשים בפורום :)

אני באמת לא מבין למה צריך להקפיא, תפוז חוסכים בכסף או משהו בצורה כזאת? אז שלא יהיו הרבה מגיבים לא מבין למה זה צריך לשנות.

richter

New member
ועוד קצת

בגיחה לפורומים הקרובים אלינו גיליתי לצערי שבמהלך השבוע האחרון פורום סיינפלד, פורום סימפסונים ופיוצ'רמה ופורום מונטי פייתון נסגרו עקב מיעוט פעילות :/ אני חושש שאם לא יהיה שינוי תורו של הפורום שלנו גם יגיע האם המיתון נותן את אותותיו גם בפורומים? :x

מישהו 2

New member
סאות'פארק זה מוכר מידי

בטוח שיותר מהפיוצ'רמה ומונטי פייתון האלה. לא יודע, כל עוד יש פרקים חדשים גם אם אין פעילות לא נראה לי שיסגרו את הפורום הזה.

richter

New member
מוכר או לא

(למרות שאין לי ספק שיהיו לא מעט שיחלקו על דעתך) עדיין צריך רף פעילות מסויים שאנחנו לא עומדים בו

למעלה