okay, kelly´s here ..

okay, kelly´s here ..

(ומרגישה מאד לא נעים על זה שנאלצה לפתוח נושא חדש שתוכנו לא יעלה על "ברוכה הבאה" ... מילא, מבטיחה להשתדל שזה לא ייקרה שוב :) ) אז זהו, נשלחתי ע"י פולי ומייג´רת´ום להראות את נוכחתי בפורום (בלי מכות, בלי מכות :) ) אחרי שהעזתי להופיע במיטאפ, אז הנה- ואני אשתדל מאד להתמיד ... ולכל אלו שזקוקים נואשות לפרטים הפורמליים, אז אני בת 17 (ויומיים, כמעט שלושה
) מחולון, מוכרת בתור חגית, קלי, או כל כינוי תמוה אחר ששכחתי כרגע .. Hope to have here great time :) np
- M2, אחרי שעלה בי חשד שהערוץ הזה מתחיל להשתפר .. קצת ..

Major Thom

New member
חגית!

היי! מה קורה?
אממ.. אממ.. טוף. הקטע הרגיל - ברוכה הבאה לפורומנו הצנוע וכו´ וכו´.. תסרקי ותעלי לפה. עכשיו!
broadcast - long was the year

אוקיי, חובה קטנה ..

למרות שאני בטוחה שגם האחרים יימצאו בזה תועלת :) אממ, משהו קטן שנשלח לי בדואר לפני יומיים בזכות איריס (אז כמה שנים של עבודות שירות אני חייבת לך ? :) ), והבטחתי שאני אסרוק ואעלה לרשת, כולי תקווה שהקובץ לא גדול מדיי ... מנתחים גרפולוגים, היכונו :)

ואגב ..

הסריקה גרועה כלכך בגלל שנאלצתי לסרוק בחלקים ולהרכיב מעיין פאזל מסובך, כי הסורק קטן מדיי .. np- m2, שהחליטו לשים את פארנואיד אנדרואיד.. החשד שלי מוצדק, כמה נפלא :)

polyethylene

New member
יש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ביאת המשיח ../images/Emo70.gif...

welcome
ברוכה הבאה
כולי שמחה...

בוקי ש

New member
ברוכה הבאה חגית!!! אני בטוח שתוסיפי

הרבה אור צבע וחיים לפורומנו (אני בוקי מהמיטאפ , ההוא עם השיער הארוך...
)

lide

New member
גם אני רוצה../images/Emo163.gif

שלום...שלום...שלום... ככה גם אני לפניי כמה ימים קיבלו אותי בסבר פנים. מגיע להם הרבה אהבה לח´ברה האלה.

בהחלט !! ../images/Emo45.gif

קבלת פנים נפלאה, בשביל זה שווה להתאמבק כל פעם מחדש
..
six by seven - my life is an accident

ברוכה השבה

אני זה זה מהמיט אפ, שהגיע אחרי שהוא נגמר... או יותר נכון, אחרי שהוא עבר לקקטוס np - jerry garcia - love scene

למעלה