old WIP

old WIP

מלא זמן לא הראתי דברים חדשים, אז החלטתי להראות משהו שעבדתי עליו די מזמן. לא נשאר הרבה כדי לסיים אותו, טיפה מידול, תיקונים פה ושם וטקסטור. כעיקרון זה התחיל בתור תרגיל במידול, והסתיים ב... תרגיל במידול.

Da Jackel

New member
יפה מאוד ../images/Emo13.gif

מידול נראה ממש טוב וגם מאוד מדוייק, כל הכבוד מחכה לראות טקסטורה תעדכן בהמשך מה שקצת לא הבנתי זה שבתמונה הראשונה ההגה בצד שמאל ובשניה בימין :) בכול אופן באיזו תוכנה ? שיטת מידול ?

Mr Urkel

New member
חחחחחחחחחח כנס

מה זה? הצד האחורי נראה כמו קדמי סתכל טוב... בעע

תודה ../images/Emo13.gif

תוכנה: מקס שיטת מידול: פוליגונים לתמונה הראשונה עשיתי Mirror משיקולי קומפוזיציה, סתאם בשביל להתאמן. לגבי ההערה המוזרה של Mr Urkel, זה שיש לאוטו הזה חלק אחורי ארוך יחסית (המנוע שלה נמצא מאחורה, וגם הגג הנפתח ועוד תא מטען בנוסף לזה שמקדימה), זו החלטה של המעצב שעיצב אותה - לא שלי. לגבי הדיוק - מן הסתם עבדתי עם בלופרינט ורפרנס (לא קשה למצוא למכונית כזאת). פנים הרכב מן הסתם נעשה רק ע"י רפרנסים.

eldarinn

New member
חברה מה נגמר איתכם?

כולם ממדלים מכוניות עכשיו וכולם לא שמים על הפנסים

המממם

איכשהו זה נשכח בין המראה הקדמית לכפתור החמישי של מכשיר הרדיו, -מה אני אגיד לך, פשוט חוסר ירידה לפרטים מצידי. זה יטופל ברגע שיהיה לי זמן לזה. מעניין - אם כולם *כן* היו שמים על הפנסים, היית מגיב בכלל?!

eldarinn

New member
אז בטח היה לי טענות על משהו אחר ../images/Emo22.gif

בכל מקרה המכונית עצמה באמת נראית טוב כך שחוץ מ "כל הכבוד" כנראה שלא היה לי הרבה מה להגיד.

למעלה