olsen quiz !!!

KISHKOSHA

New member
olsen quiz !!!

זה הטור החדש שלי! יש כאן חידון קטן על האולסניות! (חלק מהמידע הוא מהכתבה בE) 1. באיזה סיטואציה הגיעו אשלי ומרי קייט לאודישנים של צערגידולבנות? 2. איך הכינו להן את הבגדים בטובות השתיים? 3. לאחות הקטנה שלהן קוראים... 4. הבנות היו אבי ומאדי בסרט- 5. הבנות היו קלואי וריילי ב- 6. הבנות היו טילור וקיילי ב- 7. הבנות היו אמה וסם ב- 8. לחברה של התאומות קוראים- 9. הדיסק הראשון שלהן היה- 10.והשם המלא של אשלי? תשובות- רק במסרים!!! כל מי שיכתוב לי בהודעה, אני לא אבדוק והוא יפסל . והפרס- התואר המכובד - אלוף הOLSEN QUIZ

KISHKOSHA

New member
תיקון, תשובות כאן, הראשון זוכה לא ב

מסרים! בפורום עצמו! לא במסרים!!!!!!!

SwEeT4BaBy

New member
../images/Emo70.gifתשובות../images/Emo70.gif

1.הן בכו 2.לקחו בגדים של גדולות וקיצרו ועיצבו אותם לפי המידות שלהן. 3.ליזי 4.שפתינו חתומות 5.מזל תאומות ולונדון המנצחת 6.להגיע לשם 7.גול כפול 8. דולסטאר הפקות 9. אח למכירה 10. אשלי פולר אולסן

שלחתי לך מסר...

קבלי ח"ח (חייל חתיך) על היוזמה

שלחתי לך מסר אבל אני ארשום גם פה

1. אמא של התאומות ליותה את חברה שלה והבן של חברה שלה לאודישן שלו ונודע לה שמחפשים זוגות תאומות לסדרה חדשה. 2. קנו בגדים של מבוגרים וגזרו אותם. 3. ליזי 4. לא מגלות לאף אחד 5. להרוויח את לונדון ומזל תאומות 6. הדרך לשם 7. גול כפול 8. מדיסון 9. אח למכירה 10. אשלי פולר אולסן

RinRan

New member
תשובות.....

1. לוידעת.. 2. לוידעת.. 3. ליזי אולסן. 4. Our Lips Are Sealed 5. So Little Time 6. When In Rome 7. Switching Goals 8. לוידעת.. 9. לוידעת.. 10. אשלי פולר אולסן.

למעלה