Olympic medal Beijing 2008

Olympic medal Beijing 2008

שלום לחברי הפורום זה העיצוב שלי שמשתתף בתחרות עיצוב מדלית בייג'ין 2008 מה דעתכם? (נבנה במקס)

Human Vision

New member
יש פוטנציאל

אבל אתה חייב לעבוד על הטקסטורות איך שזה כרגע זה ממש לא משכנע שזה זהב , כסף או ברונז טקסטורה ותאורה טובה יהפכו את זה מצעצוע לדבר האמיתי בהצלחה !

eldarinn

New member
אין ספק שמדובר בהדמייה יפה

והגשה מכובדת אבל כשמסתכלים בתוך הקנקן...אתה צריך לקלוע לראש הסיני ומהיכרות טובה שיש לי עם סינים דרך עבודה אני יכול לומר לך בודאות שדמות בעלת אופי ו/או סגנון מערבי בכלל לא באה בחשבון. אני הייתי הולך על תמה יותר בכיוון של LANDMARK סיני או משהו שקשור ל BEIJING, להיסטוריה הסינית או לדמויות סיניות והסימבוליקה הרבה שלהן.

תשובה (גם לבומס)

הדמות במדליה המצורפת היא "ניקה" אלת הנצחון וכמו שאתם רואים היא מופיעה גם במדליית 2004 אתונה (היא והאצטדיון) (כל כמה אולימפיאדות הם מחליפים את החזית והיא קבועה) בהנחיות להגשת ההצעה נדרש לשבץ את תמונת ניקה הזאת ואצטדיון מאחוריה וכאן לא היה הרבה חופש עיצובי לעומת זאת,הצד האחורי של המדליה הוגדר כ"דף לבן" ללא הנחיות ובעל חופש עיצובי תודה על התגובות

בשמחה

שתי פיסקאות מתוך הטקסט המצורף להצעה : (כל הטקסט יופיע בקרוב באזור שלי ב"אקספוז" The design is focused in the region between the earth and the sun that includes the planets Venus and Mercury In context with the mythological Olympus gods. The concept of the design is to create an experience of an astro-physical Olympics, where the Sun functions as the Olympic torch and the planets Venus and Mercury create along their paths a graphic parallel to a sports track.

אני מקווה בשבילך שהשיפוט הוא לא

סיני במהותו, כי סין ומיתולוגיה יוונית לא הכי מסתדר לי בעולם, אבל נו כבר הופתעתי פה ושם. לגבי המודלים עצמם, הרצועות עשויות יפה החומרים זקוקים לאיזה שהיא השתקפות, ובאופן כללי לשיפור, במיוחד הכסף שנראה אפרורי משהו. אבל מה שהכי מפריע לי זה הדמות שנמצאת מקדימה. היא נראית כאילו עשו עליה find edges בפוטושופ, היא לא כל כך קשורה לשאר האלמנטים הגרפיים שלך (מבחינת השפה הגרפית) וגם לא ברור כל כך מה היא מחזיקה ביד ימין שלה (זה לפיד? נוצה? מקל להעברה? זה אלמנט חשוב בכלל?) שאר האלמנטים עשויים טוב. שיהיה בהצלחה.

למעלה