Omar Naber זמר מסלובניה - אשמח לקבל

ניצנץ63

Well-known member
Omar Naber זמר מסלובניה - אשמח לקבל

כל אינפורמציה על הזמר הזה, שגם ייצג את סלובניה באירויזיון עם השיר הגדול STOP (שלצערי לא הגיע לגמר). יש לי את כל השירים שהוא הקליט והוא זמר מוכשר מאד. השם המפורסם שלו הוא Omar Naber והשם המקורי שלו הוא Omar kareem או משהו כזה... אשמח מאד אם מישהו יוכל לספר עוד משהו ולמסור כל מידע שאפשר. תודה

ניצנץ63

Well-known member
ושכחתי להודות לכל החברים על הפורום

הנהדר הזה!!!! תודה

הנה אתר הבית של עומאר וקצת מידע

שלום וברוכה הבאה, דבר ראשון למטה אתר הבית של הזמר המצויין הזה. עומאר נולד לאב שהינו רופא שיניים ירדני ולכן למד עומאר להיות אסיסטנט במרפאת שיניים או משהוא כזה. כנראה שהוא ירש את האהבה למוסיקה מאימו שגם היא בתחום. רובי סרבי

Atticus Finch

New member
לא מת עליו.

הוא לא אחד מההברקות שקיימות בסלובניה, לרבות המוזיקה הלא משהו שלהם, ולדעתי גרסת הפסנתר הראשונית לStop טובה בהמון מגרסת העאלק-רוק. ד"א, באותו EMA של 2005 היו שירים הרבה יותר טובים, במיוחד Noe, noe של נושה דרנדה, שהיא פנינה סלובנית מעניינת ומרתקת במיוחד.

טליה ג

New member
למה? דווקא שיר מקסים!

אבל אני מסכימה איתך שגרסת הפסנתר המקורית הייתה הרבה הרבה יותר טובה מהגרסה הרוקיסטית. אצלי מקום ראשון ב-EMA 2005 זה "Metulj" של Saša Lendero!

Atticus Finch

New member
סשה גרועה.

מטולי זה שיר בסדר, ומנדולינה שיר חמוד. אולי היא זמרת טובה - אבל שני השירים האלה נמאסים אחרי כמה שניות, לפחות עליי. בכל מקרה, השנה מאוד אהבתי את נטליה ורבוטן ואת אטומיק חרמוניק :)

ניצנץ63

Well-known member
תודה רבה על כל התשובות

אני יודעת את ההסטוריה של עומאר ואני חושבת דווקא שיחסית לגילו הצעיר, עומאר הוא זמר מוכשר ביותר. לא כל אחד מסוגל להתחבר לסגנון המוזיקה שלו זה נכון. אני אישית מאד אוהבת אותו (על אף העובדה שהוא ממוצא ירדני). גם אני חושבת שגרסת הפסנתר לשיר שלו טובה יותר מגרסת הרוק, ואני מציעה לכל מי שחובב מוזיקה לשמוע את השירים האחרים שלו, שחלקם מבוצעים גם באנגלית. לא ראיתי לצערי את קדם האירוויזיון של אותה שנה ואשמח אם מישהו יכול לכוון אותי למקום שבו אוכל לצפות בשירים שהתחרו אז... תודה על הכל ואשמח אם עוד מישהו יוכל לעדכן בעניינו.

Atticus Finch

New member
כמו שאמרתי, אני לא סובל אותו, אבל..

אני חייב לציין את אחד מהשירים שלו שאני דווקא כן אוהב, והוא Vse, kar si zelis המעולה.

ניצנץ63

Well-known member
עוד משהו - שמעתי שיש מי שיכול לתרגם

שירים, אז אני אשמח מאד אם מישהו פה יוכל לתרגם את השיר שלו Skrivaj sanjava שאהוב עלי הכי הרבה. להלן המילים: Skrivaj sanjava Kot da ponujaš ljubezen mi spet v najem Teh par kvadratov kjer topel je tvoj objem Polna ponosa si končno to noč priznaj Z belo zastavo v rokah se predaj In ne vračaj se več nazaj Oba skrivaj upava Oba skrivaj sanjava Vem da želiš si da vrnem se spet nocoj Sploh me ne gane ko rečeš mi da sem tvoj Daj stresi name vso krivdo in vse laži Kot ranjen lev ki nemirno drhti Tvoj pogled se še zdaj bori Glasba: Omar Naber Besedilo: Urša Vlašič Priredba: Omar Naber, Martin Štibernik

למעלה