OMFG

OMFG

יש שמועה שהסינגל של אדם ידלוף ביום שני הקרוב! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאוד מאוד מקווה שזה נכון דיייייייי אני כל כך מתרגשת אני מקווה שזה לא לשווא! מעניין מה יהיה הסינגל אולי סטראט??

רק רציתי להגיד שאני פאקינג מתחרפנת!

אני כל כך מתרגשת נראה לי אני אתעלף עוד מעט.. אני לא מאמינה לחדשות המופלאות האלו!! אני צריכה
הנה המקור: http://adamlamberttv.blogspot.com/2009/09/its-official-single-out-next-week.html זאת מישהי שנראת לי אמינה היא דיווחה גם על השער של הרולינג סטון לפני שהוא יתפרסם אז התכוננו חברייה כנראה שזה יצא שבוע הבאאאא

InbarKiii

New member
אני מפחדת לפתח ציפיות

חח היא אמרה הכי מוקדם שהוא יצא יהיה שבוע הבא הלוווואי הלוואי הלוואיייייי

mayarel

New member
אוף למה זה צריך לדלוף...

שיוציא את זה בעצמו כבררררררררררררררררררררררררר

R o c k s e n

New member
אני לא רוצה לחחשוב

כמה אנשים אני אהרוג עד שהוא ייצא.. סתם אבל זה עוד הרבה זמן, אני לא אשאר בקו השפיות. לא שעכשיו אני כן כי אדם תמיד מוציא אותי מהשפיות, אבל אני על הגבול
אני באמת מקווה שזה דיווח אמין.

mayarel

New member
ביקורת ברולינג סטונס

LOWDOWN: If you dig downer ballads, Adam Lambert's debut album isn't for you. "I want it to be positive — no negativity or whining," says the American Idol runner-up, who calls his LP "nouveau-glam pop-rock." Lambert, who co-wrote several tracks, corralled an A-list lineup to help craft the disc's club-ready tunes: Max Martin, Lady Gaga producer RedOne, OneRepublic's Ryan Tedder and Linda Perry. He also reunited with Idol judge Kara DioGuardi to pen "Strut," a Depeche Mode-meets-Queen self-empowerment anthem that highlights Lambert's dramatic falsetto. Photo: Lisa Rose זה נשמע טובבבבבב http://www.rollingstone.com/news/story/30138422/rolling_stones_2009_fall_music_preview/13#

MIDNIGHT SKY

New member
gftitghpopsauinmdgf

כנראה יהיו כמה שניות מסטראט,כמו שהיה אצל קריס אני מתחרפנת !!!!!!!!! מזל שביום שני יש חופש !!!

MISHMISH56

New member
ביום שני הקרוב??

באיזו שעה שלנו????אה זה יום כיפור איזה כיף במילא לא עובדים.............אוי ב-WEBSITE כבר מתחרפנים מהכתבה,והם הבטיחו לשלוח לתחנת הטלויזיה שמשדרת את הסדרה FAST FORWARD כדי לברר אם זה באמת אדם.....איזו התרגשות....אמן אמן... אהבתי את ה- ADAM STORM

nini18

New member
../images/Emo207.gif שאלה.. איך קוראים לשיר של פינק שנכתב

שאדם התנשק עם דרייק בטירוף (אני הוספתי את הטירוף
) לשמיעת השיר?? נראה לי בעצם היו שני שירים שהם הזכירו.

MISHMISH56

New member
NAWLINS PUB

מישהוא כתב ב-MJS (אח שלו שוטר וגיי)שדריקוש ואדם היו בפאב הזה ביחד,והאח של הבחור הזה שכתב סיפר איך שהם נכנסו וזיהו אותם ,איזה בלאגן נהיה שם .....נו שוב אף אחד לא צילם???

heart1soul

New member
לא שמעתי על זה.. למה אין תמונות?!?!

נראה לי מה שקורה שכשרואים את אדם נכנסים למצב שוק ואז קשה מאוד לחשוב בהכרה מלאה ולהביא את עצמך למצב של צילום

MISHMISH56

New member
THE BOURBON PUB

זה השם סליחה וזה בניו אורלינס....ציטוט EVERYBODY WENT NUTS///////////// מסכנים בטח לא נתנו להם פרטיות ודריקוש העדין רק שלא יתמוטט מכל המשוגעים האלו....מקווה שמיהוא מהשיכורים שם צילם

heart1soul

New member
ממש שהבנתי הוא עזב מהר מאוד כך שלא היה זמן

לצלם אותם בגלל שכולם השתגעו ברגע שהם נכנסו

mayarel

New member
חבל לי בשבילם אם זה נכון

אבל זו בעיה באמת. לא נראה לי שיש פאבים של הומואים מכוונים לסלבריטאים כמו שיש פאבים רגילים. טוב הם ימצאו פתרון.

nini18

New member
לא חבל, כל עוד זה בקטע טוב, אני שמחה.

בקטע טוב הכוונה בא מאהבה והערצה למיי ביבי

למעלה