OMFG

חמדונה

New member
OMFG

מישהו ראה עכשיו כוכב נולד? את 'מחפש תשובה'? דאמ אני על הרצפה

AvtipuS

New member
ציטוטיי

AvtipuS-רז *unicef (U) אומר/ת: מה היא עשתה לשיר בא לי לדקור אותה AvtipuS-רז *unicef (U) אומר/ת: והיא בטח רגילה AvtipuS-רז *unicef (U) אומר/ת: בת ים את יודעת.. AvtipuS-רז *unicef (U) אומר/ת: אבל מה זה היא עיוותה את השיר אם לא הבנתם,לא אהבתי בכלל.

מה הקשר!!?!?!

איזה אטימות.. מורן אהרוני גם הייתה מבת ים והיא הייתה תותחית והיא תותחית ביותר מה זה קשור לעיר בכלל?

hagitos1

New member
היא הרסה את השיר!

בהתחלה היא התחילה נורמלי ואז היא האטה את הקצב שעוד שניה נרדמתי... איכס דוחה ברמות!

מה היא תותחיתתתתתתתתתתתת

היא מהעיר שלנוווו!! יש לה באמת קול יפה יש לה משהו מיוחד בקול אתם תשמעו עליה בהמשך!! והיא נכנסה לנבחרת... וד"א השיר "מחפש תשובה" זה עבודת גמר שלה בבית ספר רימון

lotemy

New member
היא נכשלה XD?

סתם, לא נהיה רעים, אבל באמת אולי קול יפה והכול יש לה, אבל את השיר היא הרסה.

hagitos1

New member
היא שרה מהמם...

אבל היא הרסה תשיר. זה לא קשור לשירה שלה..

טוב..

האמת רק עכשיו ראיתי ופאקקקקק זאת איריססססססססססססססססססססססססס הילדה הזאת מוכשרת פצצות היא מדהימה!!!!!! אולי המחפש תשובה שהיא עשתה לא עניין אתכם כי היא עשתה עיבוד אחר אבל לדעתי עצם זה שהיא עשתה עיבוד משל עצמה כבר מראה על כישרון ואייי שכחתי שהיא הלכה לכוכב נולד היא באמת מלכה!

lotemy

New member
כןן. איזה על הרצפה?

כמעט הקאתי התחלתי לבכות מרוב הריסה, מעכשיו שאני אשמע את השיר אני יהיה בטראומה :| זה היה אחד השינוים המשמעותיים "איך זה שאטתה מחפש תשוב הולא מוצא" מההה?

לי באמת אף פעם אין בעיה לפרגן,

אבל זה באמת היה... הממ, לא. אולי רק הפזמון היה חביב מינוס, אבל תחילת השיר.. On the face.

ליאןןן

New member
on the face ../images/Emo6.gif

זה כזה משפט של אמא שלי

למעלה